Citroen publica un nou teaser pentru al doilea concept aniversar

Citroen publica un nou teaser pentru al doilea concept aniversar

Anul 2019 marcheaza implinirea a 100 de ani de existenta pentru doi producatori importanti de pe piata auto, Bentley si Citroen. Britanicii de la Bentley serbeaza intr-un mare fel aceasta aniversare, pregatind tot felul de surprize care mai de care mai interesante pentru fanii sai.

Francezii de la Citroen planuiesc lansarea a doua concepte cu aceasta ocazie, concepte care sa prezinte lumii intregi directia de dezvoltare pentru viitor pe care o au cei din cadrul Citroen. Asadar, este destul de interesant sa descoperim care este viziunea pe care o au cei de la Citroen cu privire la viitor!

Primul concept prezentat a fost Ami One, conceptul unui vehicul electric de oras care beneficiaza de o autonomie de 100 de kilometri. Ami One a fost prezentat deja de cei de la Citroen in aceasta primavara, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Conform prezentarii, automobilul a fost adaptat nevoilor curente de mobilitate din metropolele tot mai aglomerate. Din cate stim cu totii deja la acest moment, problema aglomerarii marilor oraselor ale lumii este din ce in ce mai prezenta in vietile noastre, drept pentru care producatorii auto incearca sa prezinte solutii alternative.

Al doilea concept pregatit de cei de la Citroen cu ocazia aniversarii centenarului este, de asemenea, aproape de ziua lansarii. Acesta va fi prezentat de producatorul francez in data de 16 mai, in cadrul evenimentului Vivatech care se va desfasura in Paris. Pana la acest moment, cei de la Citroen au preferat sa nu anunte numele noului concept, insa se pare ca avem parte totusi de o surpriza. Mai exact, francezii au publicat acum un nou teaser care ne lasa sa observam cateva detalii importante cu privire la acest nou concept care urmeaza sa fie prezentat!

Teaserul publicat de cei de la Citroen scoate in evidenta logo-ul aniversar pregatit de francezi, care este inspirat din cel care a fost utilizat la lansarea marcii in urma cu o suta de ani. Despre noul concept mai stim la acest moment ca este electric si autonom, acestea fiind printre singurele informatii pe care francezii le-au oferit presei pana acum. Totodata, mai stim ca acest concept este echipat cu o serie de tehnologii de inteligenta artificiala.

Bineinteles, mai multe detalii despre acest concept vom afla in perioada care urmeaza! Cu aceasta ocazie, cei de la Citroen vor prezenta si mai multe inovatii in legatura cu experienta digitala in masina, acestea fiind obtinute pe baza unor colaborari cu mai multi parteneri francezi.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM VERIFICI DACA MASINA PE CARE O CUMPERI E FURATA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter