Citroen sarbatoreste centenarul in cadrul Goodwood Festival of Speed

Citroen Goodwood Festival of Speed

Anul 2019 este, fara nici cea mai mica indoiala, un an special pentru francezii de la Citroen, producatorul sarbatorind implinirea a 100 de ani de la infiintarea sa. In aceste conditii, pentru a marca asa cum se cuvine un astfel de eveniment, producatorul francez a pregatit o serie de surprize interesante pentru fanii sai si nu numai.

Spre exemplu, doua dintre surprizele importante pe care ni le-au pregatit cei de la Citroen au fost reprezentate de cele doua prototipuri despre care am vorbit deja atunci cand ne-au fost prezentate. Asa cum probabil ca va amintiti foarte bine, cei de la Citroen ne-au prezentat in urma nu cu mult timp prototipurile Ami One, respectiv 19_19 Concept.

Insa cele doua modele nu sunt singurele surprize pe care ni le-au pregatit cei de la Citroen in acest an. Pentru a marca implinirea unui secol de la infiintarea sa, cei de la Citroen vor organiza un stand special in cadrul editiei din acest an a Goodwood Festival of Speed.

Evenimentul din acest an va debuta in cursul zilei de maine, 4 iulie, urmand sa se desfasoare pana la sfarsitul saptamanii, in data de 7 iulie. Asa cum stiti deja, Festivalul Vitezei se desfasoara pe domeniul Lordului March si atrage an de an un numar important de pasionati auto din toate colturile lumii, veniti special pentru a admira niste modele cu totul si cu totul speciale.

Linda Jackson, CEO-ul constructorului francez, ne-a oferit si cateva informatii interesante despre surprizele pe care ni le-a pregatit pentru standul ce va fi organizat in cadrul evenimentului Goodwood Festival of Speed.

Jackson ne spune in primul rand ca “Citroen nu ar fi putut lipsi tocmai in acest an de la Goodwood Festival of Speed”. In continuare, Linda Jackson transmite ca este extrem de incantata sa participe in acest an la acest eveniment, sarbatorind totodata 100 de ani “de creativitate”. Linda Jackson mai anunta cu aceasta ocazie ca Citroen “va expune modele istorice, dar si vehicule care astazi pot fi gasite in gama actuala”.

Conform informatiilor care au aparut pana la acest moment, fanii constructorului francez vor putea admira in cadrul acestui eveniment modele istorice precum Traction Avant sau 2CV, dar si noile Concept Ami One, respectiv 19_19 Concept. De asemenea, divizia de motorsport a francezilor va fi prezenta la acest eveniment, aducand in standul Citroen modelul de performanta C3 WRC.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter