Noul Citroen C5 Aircross poate fi comandat si din Romania! Lista de preturi este disponibila!

2019 Citroen C5 Aircross

Citroen C5 Aircross a fost prezentat in toamna anului trecut, in cadrul Salonului Auto de la Paris, ocazie cu care a putut fi admirat de pasionatii auto europeni prezenti la eveniment. Producatorul francez anunta acum ca SUV-ul poate fi comandat incepand de acum si in tara noastra.

Clientii interesati vor putea alege atat versiuni de motorizare pe benzina, cat si versiuni diesel. De asemenea, clientii vor avea de optat pentru una dintre cele trei versiuni de echipare puse la dispozitie de francezi, si anume Live, Feel si Shine. Ramaneti alaturi de noi pentru a afla toate preturile stabilite de cei de la Citroen pentru noul SUV prezentat in urma cu cateva luni!

Fanii motorizarilor pe benzina vor putea cumpara si cea mai accesibila versiune a SUV-ului C5 Aircross. Este vorba despre o versiune echipata cu o unitate pe benzina PureTech, cu capacitate de 1.2 litri, capabila sa dezvolte 131 de cai putere si un cuplu maxim de 230 Nm. Aceasta echipare beneficiaza si de o transmisie manuala cu sase trepte. Preturile pornesc in acest caz de la 21.600 de euro (Live) si ajung pana la 23.600 de euro (Feel).

Cei care isi doresc ceva mai mult, pot opta pentru o unitate pe benzina cu capacitate de 1.6 litri, care poate genera 181 de cai putere si un cuplu maxim de 250 Nm. In acest caz vorbim si despre o transmisie automata cu opt rapoarte. Ei bine, preturile pornesc de aceasta data de la 26.900 de euro (Feel) si ajung pana la 30.300 de euro (Shine).

Mergem mai departe si vorbim despre optiunile pe care le au cei care prefera o unitate diesel. Cea mai accesibila varianta este reprezentata de o unitate BlueHDI cu capacitate de 1.5 litri, capabila sa dezvolte 131 de cai putere si un cuplu maxim de 300 Nm.

Aceasta echipare alaturata unei transmisii manuale cu sase trepte porneste de la un pret de 23.300 de euro (Live) si poate ajunge pana la 25.300 de euro (Feel), respectiv 28.800 de euro (Shine). Francezii pun insa la dispozitie si o transmisie automata cu opt rapoarte alaturi de aceasta unitate diesel, preturile pornind de la 27.100 de euro (Feel) si ajungand pana la 30.500 de euro (Shine).

In cele din urma, ultima unitate disponibila este una cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa genereze 178 de cai putere si un cuplu maxim de 400 Nm. Aceasta versiune este oferita exclusiv alaturi de o cutie automata de viteze cu opt rapoarte. Preturile in acest caz pornesc de la 30.300 de euro (Feel) si ajung pana la 33.700 de euro (Shine).

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter