Citroen C3 Aircross trece pragul celor 200.000 de unitati comercializate

Citroen C3 Aircross trece pragul celor 200.000 de unitati comercializate

Citroen lansa in toamna anului 2017 modelul C3 Aircross, un model care s-a bucurat de la bun inceput de o primire pozitiva. Din fericire pentru francezi, C3 Aircross a fost apreciat inca din prima clipa atat de pasionatii auto, cat si de specialistii din presa de specialitate si nu numai.

In aceste conditii, asteptarile francezilor cu privire la vanzarile lui C3 Aircross au inceput sa se ridice! Si, din cate putem sa vedem acum, C3 Aircross nu i-a dezamagit deloc pe cei din conducerea Citroen, cifrele de vanzari fiind bune spre foarte bune, am putea spune! Mai mult decat atat, SUV-ul a devenit unul dintre cele mai importante modele din gama constructorului!

Asa cum probabil ca va amintiti, SUV-ul C3 Aircross a devenit disponibil pe piata auto incepand cu toamna lui 2017, mai exact din luna octombrie. Ei bine, oficialii producatorului francez au anuntat la inceputul acestei saptamani ca C3 Aircross a reusit sa atinga un prag extrem de important in evolutia lui in materie de vanzari.

Mai exact, SUV-ul C3 Aircross s-a vandut in aceasta perioada in nu mai putin de 200.000 de unitati, ceea ce nu este deloc putin! In aceste conditii, SUV-ul C3 Aircross a devenit al doilea cel mai popular model din gama constructorului francez, dupa C3.

Chiar daca este prezent deja de ceva timp pe piata, SUV-ul C3 Aircross a pornit anul curent cum nu se putea mai bine, acest lucru fiind dovedit de cererea inregistrata in prima parte a anului. Mai exact, in primele cinci luni ale anului 2019, francezii au vandut nu mai putin de 60.000 de exemplare C3 Aircross.

Spre exemplu, daca facem o comparatie cu aceeasi perioada a anului precedent, vom observa ca avem o crestere a vanzarilor de 16 procente! Conform statisticilor pe care le au cei de la Citroen, C3 Aircross este al 6-lea cel mai bine vandut model din segmentul sau de piata, pe plan european.

SUV-ul C3 Aircross s-a bucurat de la bun inceput de succes pe piata, acesta fiind echipat cu dotari destul de consistente. Insa, avantajul principal al acestui model este reprezentat de pretul cerut de cei de la Citroen, care nu este deloc mare. Spre exemplu, la momentul lansarii, cei de la Citroen au anuntat pentru piata din tara noastra un pret de pornire de 13.500 de euro, ceea ce nu este neaparat mult pentru un asemenea model!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter