Imagini si informatii noi cu viitorul Citroen C3 Aircross

2017 Citroen C3 Aircross

Francezii de la Citroen lucreaza intens in ultima perioada pentru punerea pe picioare a lui C3 Aircross, noul SUV de mici dimensiuni al constructorului din Hexagon. Prima data cand am putut vedea noul model a fost in primavara, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, atunci cand francezii ne-au prezentat C3 Aircross Concept.

Reprezentantii constructorului francez au hotarat acum insa sa faca public un prim set de fotografii care sa ne infatiseze modelul ce urmeaza sa se bata de la egal la egal cu alte modele precum Nissan Juke sau Renault Captur. De asemenea, noul Citroen C3 Aircross se vrea a fi un inlocuitor al lui C3 Picasso.

Acest lucru a fost confirmat chiar de catre Alexandre Malval, directorul de design Citroen, care si-a exprimat intr-o declaratie de presa speranta cum ca fanii vechiului C3 Picasso vor migra incetul cu incetul catre noul C3 Aircross. Dar acestia nu sunt singurii clienti pe care spera sa-i atraga cei de la Citroen cu noul C3 Aircross, din publicul tinta facand parte si segmentul mai tanar. Malval a numit noul model ca fiind „mult mai jucaus” in comparatie cu C5, prin urmare si mult mai pe gustul tinerilor.

Citroen C3 Aircross se bucura de un limbaj de design destul de simplu, cu linii fluide, dar si cu unele tente agresive care intaresc astfel dorinta francezilor de a multumi si segmentul mai tanar de varsta. Habitaclul se lauda la randul lui ca fiind unul dintre cele mai incapatoare din segment, oferind un spatiu extrem de generos celor care se vor indrepta catre acest model. De asemenea, si portbagajul este unul extrem de incapator, avand un volum de depozitare al bagajelor de 410 litri. Mai mult decat atat, bancheta din spate poate fi rabatata, volumul portbagajului crescand astfel pana la 1.289 litri.

Francezii vor propune o gama variata de motorizari, clientii putand opta intre trei variante pe benzina, respectiv alte trei de tip diesel. Daca preferati un propulsor pe benzina, veti avea la dispozitie intre 110 si 130 de cai putere, iar in cazul in care vreti o motorizare diesel, veti putea alege una intre 90 si 120 de cai putere.

Noul Citroen C3 Aircross vine dotat si cu sistemul Grip Control, care va oferi mai multe moduri de rulare: All-Road, Sand, respectiv Snow. De asemenea, cei de la Citroen au instalat si o functie suplimentara Hill Descent Control, care se va dovedi utila in cazul unor situatii de coborare mai abrupte.

Cel mai probabil, noile modele Citroen A3 Aircross vor debuta pe piata in toamna acestui an. Pana atunci insa, va lasam in compania fotografiilor pe care cei de la Citroen ni le-au prezentat acum.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter