Chrysler taie din dotarile optionale

Chrysler Group intentioneaza sa reduca numarul dotarilor optionale disponibile pentru vehiculele sale care se vor produce in urmatorii doi ani, dupa ce un program pilot a aratat ca aceste masuri nu vor afecta vanzarile. Astfel, vor fi mai putine optiuni disponibile pentru consumatori, dar o productie mai mare, in timp ce eficienta si calitatea comenzilor va fi mai buna.

Purtatorii de cuvant Chrysler au refuzat sa comenteze schimbarile din ultima saptamana. Inainte de a lua aceasta decizie, Chrysler a pus in practica schimbarile la nivel regional, reducand optiunile pentru modelele Dodge Dart si Journey din 2013 si Chrysler Town & Country minivan (2013). Pachetele optionale au ramas neschimbate, dar numarul optiunilor standard a fost redus.

De obicei, constructorii auto incearca sa reduca numarul configuratiilor din designul masinilor pentru a economisi bani si pentru a imbunatati calitatea prin reducerea complexitatii de asamblare.

Dar acest lucru nu se potriveste cu dorinta consumatorilor de a-si personaliza masinile inca din fabrica in ceea ce priveste culoarea sau dotarile optionale. De exemplu, cand a fost lansat Dodge Dart anul trecut, acesta a avut peste 10.000 de configuratii posibile, incluzand 12 culori exterioare, 14 culori pentru interior, sase modele de roti si trei tipuri de motoare.

Chrysler detine 18 placute in gama sa actuala, fiecare cu mii de posibile configuratii.

Dealerii spun ca reducerea optiunilor ii va face pe agentii de vanzari sa inteleaga si sa comunice mai bine informatii despre pachetele disponibile. Aceasta miscare ar trebui in primul rand sa reduca stocurile deja existente.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter