Chinezii prefera luxul german

Previziunile specialistilor General Motors Co., care tocmai a deschis o uzina Cadillac in China, arata ca vanzarile de masini de lux vor creste intr-un ritm mai lent anul acesta decat cel preconizat initial.

"Vanzarile de masini premium vor creste cu 4%, adica la jumatate fata de asteptarile noastre",a declarat Bob Socia, seful GM China.

Cererea pentru produse de lux, de la ceasuri elvetiene, la masini sport, a scazut de cand presedintele Xi Jinping, ajuns la putere din partea Partidului Comunist, le-a ordonat autoritatilor sa nu mai risipeasca banii si a grabit anchetele in cazurile de luare de mita.

In China, unde marcile germane vand 3 masini de lux din 4, vanzarile incetinesc in acest moment, in timp ce, in Europa, situatia este dramatica.

Analistii spun insa ca, in ciuda amenintarii constante a falimentului, in ciuda coruptiei si a unei cresteri economice mai lente, vanzarile de masini de lux ar trebui sa ajunga la nivelul de 10%.

GM vrea sa tripleze vanzarile de masini Cadillac in China, pana in 2015, si sa ajunga la 100.000 de unitati. Producatorul isi propune sa detina 10% din piata chineza pana in 2020.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter