Chevrolet Trax, SUV de cinci stele la testele Euro NCAP

Trax, noul SUV de la Chevrolet, a primit cinci stele la testele Euro NCAP. Trax este al 7-lea membru din familia Chevrolet care a primit un rating de top la testele Euro NCAP, alaturandu-se modelelor Aveo, Volt, Cruze, Orlando, Malibu si Captiva.

Chiar daca Trax a fost evaluat dupa ultimele exigente Euro NCAP 2013, acesta s-a dovedit a fi cel mai sigur automobil din clasa sa. "Trax are un design exterior indraznet si robust, care sugereaza un nivel ridicat de siguranta inca de la prima vedere.

Siguranta reprezinta unul dintre principalele criterii pentru care oamenii cumpara SUV-uri. Suntem foarte mandri de rezultatul obtinut deoarece acest lucru vine in satisfacerea nevoilor clientilor nostri", a spus Susan Docherty, presedinte si director general al Chevrolet si Cadillac Europe.

Trax a obtinut punctajul maxim la testele laterale de impact, oferind pasagerilor o protectie buna pentru toate regiunile corpului. La categoria Safety Assist, echipamentul standard de siguranta pe care il ofera Trax include controlul electronic al stabilitatii si asistenta de limitare a vitezei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter