Chevrolet transforma viteza de melc in Turbo

Un mic melc numit Turbo, personajul principal al filmului care ii poarta numele, va primi putere de la un Chevrolet pentru a-si depasi viteza initiala. Colaborarea dintre Chevrolet si DreamWorks Animation va atrage fanii din Marea Britanie si va patrunde pe pietele internationale.

Ca parte din aceasta alianta, Chevrolet a creat o replica speciala a obisnuitului Camaro. Campania filmului se va desfasura la televiziune, pe print si in mediul online. Chevrolet va juca o parte integrala in doua dintre momentele cheie ale filmului.

Turbo primeste putere pentru a avea viteza dupa o intalnire cu un Chevrolet Camaro. “Turbo este unul dintre cele mai asteptate filme ale verii si suntem foarte incantati de aceasta colaborare , care rezoneaza perfect cu prezenta reinnoita a lui Chevrolet in IndyCar”, a declarat Tim Mahoney, director de marketing Chevrolet.

“Milioane de viitori soferi vor fi inspirati de Turbo pentru a-si realiza atat visele mari, cat si pe cele mici”, a spus Anne Globe, seful biroului de marketing DreamWorks Animation. "Intr-un film despre un melc lent al carui vis este sa fie mai rapid, cine ii poate da eroului nostru gustul de a conduce cu viteza mare pe drum deschis mai bine decat Chevrolet? "

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter