Chevrolet are un sef nou

General Motors l-a numit pe seful vanzarilor din SUA, Alan Batey, in functia de vicepresedinte senior la Chevrolet, un post creat recent pentru a face din cea mai mare marca GM, Chevrolet, un centru de putere mondiala.

In varsta de 50 de ani, Batey isi va pastra atributiile de vicepresedinte GM responsabil cu vanzarile, marketingul si service-ul in Statele Unite ale Americii, mai putin pentru Cadillac.

Aceasta "mutare" ii permite lui Batey sa aiba o mai mare putere asupra marcii Chevrolet in toata lumea, de altfel cea mai bine vanduta marca a companiei, dar si sa controleze piata din SUA, cea mai profitabila pentru GM, "Chevrolet este principala noastra marca si, odata cu dezvoltarea de care ne bucuram, avem nevoie de un singur lider care sa raspunda de aceasta marca in toata lumea", a declarat Dan Akerson, CEO la GM.

De altfel, din aceasta functie, Batey ii va raporta direct lui Akerson, dar ca sef al vanzarilor din SUA ii va raporta lui Mark Reuss, presedinte al GM America de Nord. Chevrolet va lansa in SUA 13 modele noi in acest an si alte 12 pe pietele internationale.

Printre ele gasim sedanul Impala 2014, camioneta Silverado 2014 si Corvette StingRay 2014, care va fi lansata in toamna. In luna mai, vanzarile Chevrolet in SUA au crescut cu 5%, pana la 821.674 de unitati. Pe mapamond, GM a vandut 1,2 milioane de masini in perioada ianuarie-martie, al zecelea record la rand al companiei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter