Chevrolet ar putea pregati noi variante ale modelului SS

Pentru adevaratii pasionati de automobile aparitia unui nou model pe piata, lanseaza zeci de intrebari: cand va aparea o varianta cu performante imbunatatite?; ce dotari noi vor mai fi disponibile? s.a.

Chiar si automobilele de top de pe piata, cum ar fi modelul Chevrolet SS, ce urmeaza sa fie comercializat in 2014, sunt supuse acestei cercetari amanuntite. Desi detine un motor LS3 V-8 capabil sa dezvolte 415 cai putere si cutie de viteze automata in 6 trepte, se pare ca nu e suficient.

John Fitzpatrick, Directorul de Marketing al Chevrolet Performance, declara pentru Automotive.com ca, posibilitatea lansarii unui model echipat cu transmisie manuala, sau a unui motor supraalimentat, nu este exclusa, dar depinde in mare masura de vanzarile actualului model.

Predecesorul lui Chevrolet SS, vandut ultima data in Statele Unite – Pontiac G8, nu a atins cifra de vanzari preconizata, intre 20.000 - 30.000 de unitati pe an.

Prin urmare, vanzarile stabilite pentru modelul SS sunt mult mai modeste, fiind estimate la 3000 de unitati pe an. Astfel, daca va fi vanduta peste asteptari configuratia LS3, alte variante, cum ar fi modelul cu motorul supraalimentat sau optiunea de transmisie manuala vor traversa chiar si Pacificul pentru a ajunge pe pietele din Australia si SUA.

Configuratia simpla oferita de modelul Chevrolet SS a fost creata cu scopul de a creste profitul si a reduce complexitatea.

Desi, asemanator cu modelul Impala, configuratia tractiune spate a noului modelului SS si puterea motorului V-8, dar si pretul de vanzare ii ofera un avantaj semnificativ pe acest segment de piata.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter