Cele mai fiabile masini din 2019! Dacia surclaseaza BMW, Audi si Mercedes-Benz!

Articol scris de M. Alexandrescu, in data de 21 Mai 2019

A fost realizat topul de fiabilitate auto pentru anul 2019! Dacia se claseaza deasupra producatorilor premium BMW, Audi sau Mercedez-Benz.

JD Power a realizat un top al celor mai fiabile masini care circula in Anglia, analizand ce probleme in service au aparut pentru mai bine de 100 de modele. Studiul s-a realizat pe un esantion de 11.530 de autovehicule, in perioada noiembrie 2015 - ianuarie 2018, iar rezultatele sunt surprinzatoare.

Au fost avute in vedere problemele semnalate de proprietari de la cele mai grave si pana la cele care afecteaza mai putin experienta condusului. Vorbim despre defectiuni la sistemele de comunicare, de navigatie, incalzire, ventilatie, aer conditionat, exteriorul si interiorul masinii, experienta de condus, comenzile si sistemele audio, motorul, transmisia si alte zeci de probleme semnalate de proprietarii de vehicule analizate.

Topul este deschis de Peugeot, cu cel mai mic numar de defectiuni inregistrate, urmata de Skoda si de Hyundai. Surpriza vine din partea producatorului de la Mioveni! Dacia a obtinut o nota foarte buna si surclaseaza cinci giganti premium - BMW, Audi, Mercedez-Benz, Land Rover şi Jaguar.

La capitolul fiabilitate, brand-ul romanesc a devansat si alte marci, populare printre romani: Renault, Seat, Toyota sau Fiat. Dintre marcile premium, care se situeaza, in general, spre coada clasamentului, Volvo ocupa cel mai bun loc, urmata de Mercedes-Benz. Clasamentul integral, in functie de numarul de defectiuni inregistrate la o suta de automobile din fiecare model analizat, poate fi consultat in galeria foto de mai sus.

Cu o istorie de peste 50 de ani, JD Power este lider mondial in informarea consumatorilor, oferind servicii de consultanta auto, date, analize si recenzii ale autovehiculelor, dedicate coducatorilor si posesorilor de autovehicule.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Inca de la momentul fondarii, in 1981, Gemballa s-a specializat in modificarea vehiculelor construite de alti producatori, in cea mai mare parte Porsche, asa ca si-a creat un nume ca...
de - 17 Iunie 2019
Campania de prezentare a primului model oficial BMW Seria 8 Gran Coupe a inceput la debutul lunii mai cu o confirmare, cea ca masina va fi lansata oficial in iunie. ...
de - 17 Iunie 2019
Rechemare globala in service din cauza unor probleme grave. Masina Anului 2019 in Europa și in lume are defectiuni la sistemul de franare si producatorul recheama in service toate unitatile...
de - 16 Iunie 2019
Volvo Cars si Uber au prezentat la mijlocul acestei saptamani un model dezvoltat impreuna in cadrul proiectului strategic dintre cele doua companii. Conform primelor informatii pe care le avem, este...
de - 14 Iunie 2019

Cele mai noi anunturi

2400.00 EUR - 17 Iunie 2019
4700.00 EUR - 17 Iunie 2019
5500.00 EUR - 17 Iunie 2019
3100.00 EUR - 17 Iunie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare