Ce inseamna sa fii bogat? Toate cele 125 de exemplare Koenigsegg Jesko au fost deja vandute...

Koenigsegg Jesko

Toate exemplarele pregatite pentru piata ale modelului Koenigsegg Jesko au fost deja vandute, asa cum a confirmat producatorul de hiper-masini din Suedia.

Intr-o declaratie oficiala, la finalul editiei de anul acesta Geneva Motor Show, fondatorul si presedintele marcii, Christian von Koenigsegg, a recunoscut ca 83 de exemplare ale lui Jesko au fost deja comandate inainte de premiera publica de la eveniment, ultimele 42 vanzandu-se in primele cinci zile ale salonului din Elvetia.

"Noul Koenigsegg Jesko va fi fabricat in mai multe exemplare decat oricare alt model al marcii. Faptul ca s-a vandut in doar cateva zile ne face sa ne simtim umili si reprezinta un testament minunat al excelentei echipe de la Koenigsegg", a declarat oficialul suedez.

"De la munca vizionara a designerilor, inginerilor si tehnicienilor nostri, la efortul incredibil al echipei de vanzari si pana la reteaua de reprezentante mondiale, a fost nevoie de o echipa senzationala pentru a prezenta noul Jesko intregii lumi", a mai spus Christian von Koenigsegg.

"Suntem, de asemenea, extrem de incantati de modul in care am fost primiti de presa de specialitate, public si, bineinteles, de faptul ca familia proprietarilor de Koenigsegg este din ce in ce mai mare", a concluzionat acelasi oficial.

Productia noului Koenigsegg Jesko va incepe spre finalul anului 2020, compania suedeza promitand ca va construi o masina pe saptamana.

Cei care au comandat deja masina, o pot configura in doua tipare care ni se par deja clasice: unul special pentru circuite si altul axat pe viteze de top. Ultimul dintre ele nu va beneficia de prea multe elemente aerodinamice, specialistii de la Koenigsegg promitand o viteza maxima de pana la 482 de km/h.

Pe de alta parte, ceea ce am vazut la Geneva a fost versiunea de circuit, e adevarat dotata si cu o aripa spate masiva, care va oferi mai multa forta decat pana acum.

Voua cum vi se pare noul Koenigsegg Jesko?...

Videoclipul zilei
5 LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE TESLA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter

Whatsapp