Care este singurul show auto care va avea loc, desi ne aflam in plina pandemie de coronavirus

Care este singurul show auto care va avea loc, desi ne aflam in plina pandemie de coronavirus

Cu toate ca majoritatea evenimentelor la nivel global au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus (Covid-19), se pare ca totusi exista un show auto care va avea loc. Care este acesta?

Pandemia de coronavirus (Covid-19) a oprit orice eveniment care avea sa aiba loc anul acesta, pana si Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo. Totusi, exista un show auto care inca va avea loc, cel putin conform organizatorilor. Care este acesta si unde se va desfasura?

Care este singurul show auto care va mai avea loc in 2020?

SEMA Show este, se pare, singurul show auto care va avea loc in 2020. Cel putin pana acum, organizatorii sunt fermi pe pozitie: SEMA Show isi va deschide portile intre 3 si 6 Noiembrie, in Las Vegas. Peste 150.000 de oameni viziteaza anual show-ul, iar producatorii sunt increzatori ca pana atunci totul va fi sub control.

Citeste si: Porsche 993 Carrera 2 este cu adevarat special! Afla de ce a atras toate privirile la SEMA!

Cu toate ca traim vremuri tulburi, presedintele asociatiei SEMA, Chris Kersting, a declarat ca lucreaza la organizarea evenimentelor de la sfarsitul acestui an. Acesta a mai adaugat ca pe langa SEMA Show 2020, ei organizeaza si PRI Show, care va avea loc in luna decembrie.

Pana in luna noiembrie, Kersting spera ca vor avea destule informatii legate de cum pot companiile sa se adapteze la asa numita economie-Covid. Mai mult, acesta a anuntat ca ofera linkuri pe site-ul sema.org despre ajutoare de la stat pentru a oferi posibilitatea companiilor sa ramana active chiar si pe perioada pandemiei.

Kersting a mai adaugat ca SEMA Show a fost primul mare eveniment ce a avut loc dupa atacul terorist din 11 septembrie 2001, sau in mijlocul crizei ce a avut loc in 2009 si 2010. Se pare ca majoritatea companiilor planuiesc in continuare sa fie prezenti la eveniment si peste 2.000 dintre acestea o sa participe la selectia stand-urilor ce va avea loc luna aceasta. Organizatorii sunt convinsi ca cei ce vor participa la SEMA Show vor ajuta industria sa isi revina in anul 2021. Sa speram ca vom vedea masini la fel de frumoase precum acest BMW 3.0 CSL E9!

Cand a avut loc prima data SEMA Show?

Pentru cei ce nu stiu, Specialty Equipment Market Association (SEMA) reprezinta o asociatie infiintata in 1963 de Roy Richter, Els Lohn, Willie Garner, Bob Hedman, Robert E. Wyman, John Bartlett, Phil Weiand Jr, Al Segal, Dean Moon, and Vic Edelbrock Jr. Aceasta include acum peste 6.300 de companii din intreaga lume, care se ocupa cu productia de piese si echipamente aftermarket pentru masini.

Primul show a avut loc in anul 1967, chiar in subsolul stadionului Dodger din Los Angeles. In anul 1974 acesta s-a mutat pe stadionul Anaheim, iar in anul 1998 show-ul a doborat recordul cu o suprafata de peste 46.000 de metri patrati inchiriati pentru expozanti.

VIDEOCLIPUL ZILEI