Cand apare in Romania noul model de BMW Seria 4

Dupa cum bine stiti, BMW a prezentat noul Seria 4 Coupe in luna iunie a acestui an, asa ca fanii asteapta cu nerabdare lansarea pe piata din Romania a noului coupe ce vine cu un design marcant. Afla cand apare noul model si in Romania!

Cand apare in Romania noul model de BMW Seria 4

Pe langa noul BMW Seria 5, nemtii au prezentat si BMW Seria 4 Coupe, noua generatie care promite o multime de noutati, dar si un design pe masura. Totusi, fanii modelului vor mai trebui sa astepte pentru ca va mai dura putin pana ce automobilul va ajunge si pe piata din Romania.

Afla cand va aparea noul BMW Seria 4 Coupe in Romania, dar si ce noutati aduce noul model al nemtilor, ce motoare va oferi si la ce trebuie sa ne asteptam. Bineinteles, multe persoane vor spune lucruri urate despre noua grila frontala, insa nu uitati ca este inspirata de la automobile legendare cum ar fi BMW 328 sau BMW 3.0 CSi.

Ce motoare va oferi noul BMW Seria 4 Coupe?

Incepem cu motoarele de baza, care vor fi in patru cilindri, pe benzina si pe motorina. Astfel BMW 420i Coupe vine cu un motor de 2.0 litri ce ofera 184 cai putere sau 258 de cai putere pentru modelul 430i Coupe.

Citeste si: BMW prezinta noul Seria 4 Coupe (G22)

Fanii diesel vor beneficia de un motor de 2.0 litri, ce ofera 190 de cai putere pe versiunea 420d. Toate motoarele diesel dispun de sistem turbo cu doua turbine si sistem caatalitic BMW BluePerformance care include catalizator SCR cu AdBlue.

Varful de gama il va reprezenta noul BMW M440i xDrive Coupe, cu un motor de 3.0 litri cu sase cilindri dispusi in line, ce furnizeaza 374 cai putere. De asemenea, acest model va fi oferit cu jante de 18 inch, dar si cu un diferential M Sport cu fucntie de blocare variabila, controlata electronic.

Cand se lanseaza noul Seria 4 Coupe in Romania?

Fanii BMW Seria 4 Coupe vor trebui sa mai aiba rabdare pana in luna octombrie a acestui an, pentru ca atunci va ajunge noul model pe piata din Romania. Pana atunci, trebuie sa stiti ca veti putea comanda o gama larga de accesorii pentru noul Seria 4 Coupe, cum ar fi scaunele ventilate, benzi decorative de interior BMW Individual, panoul de instrumente acoperit in Sensatec, dar si un panou de instrumente BMW Individual acoperit in piele.

Gama de sisteme de asistare a condusului a fost si ea extinsa si soferii pot opta pentru pachetul Driving Assistant Professional, care ofera asistentul de control al directiei si al benzii cu noua navigatie activa, care poate realiza schimbarea de banda pentru a mentine masina pe traseul stabilit de sistemul de navigatie.

Disponibil optional, BMW ofera Parking Assistant Plus cu BMW Drive Recorder, ce poate filma videoclipuri de maximum 40 de secunde cu imprejurimile automobilului, iar in caz de accident salveaza automat un film de 20 de secunde inainte si dupa accident.

Pana cand il veti putea comanda, iata cum arata si un BMW Seria 3 Coupe in care proprietarul a investit 10.000 de euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter