Calitate, rapiditate si profesionalism la noul service AUTO SOFT TITAN

Pentru majoritatea dintre noi, mașina cu care ne deplasăm nu este doar un mijloc de transport pentru a ajunge din punctul A în punctul B, este martorul tuturor călătoriilor și a vacanțelor petrecute cu familia și prietenii

Calitate, rapiditate si profesionalism la noul service AUTO SOFT TITAN

Pentru majoritatea dintre noi, mașina cu care ne deplasăm nu este doar un mijloc de transport pentru a ajunge din punctul A în punctul B, este martorul tuturor călătoriilor și a vacanțelor petrecute cu familia și prietenii. Ne susține cu fidelitate în toate activitățile pe care le desfășurăm și ne oferă un sentiment de libertate ori de câte ori rulăm cu viteză mare.

Mașina, ca să funcționeze la capacitate maximă și în cele mai bune condiții are nevoie de toată atenția noastră cât și de echipamente de cea mai bună calitate, potrivite pentru modelul de vehicul deținut. O componentă foarte importantă a mașinii o reprezintă anvelopele, de multe ori ignorate, considerându-le mai puțin importante decât motorul sau caroseria.

Însa, anvelopele sunt singurele care mențin vehiculul pe șosea, deci reprezintă un aspect foarte important pentru ca mașina să ruleze în cele mai bune condiții pe orice suprafață și în deplină siguranță.

Pentru a menține anvelopele în condiții optime trebuie să le verificăm periodic la un service specializat în anvelope.

AUTO SOFT TITAN inaugureaza partea de mecanica auto

Cea mai mare noutate cu care echipa Auto Soft vă va surprinde este partea de mecanică auto. Disponibilă doar la Service Auto TITAN, soferii isi vor putea repara masinile in caz ca acestea prezinta si defectiuni mecanice.

De la schimbul placutelor de frană sau al discurilor, la schimbul de ulei sau de filtre, la cel al filtrelor de aer si de polen, mecanicii Auto Soft sunt extrem de bine pregatiti să facă fată noilor provocari.

Sectiunea de mecanică auto dispune de cea mai noua tehnologie, echipamente de diagnoza auto, care vor identifica rapid erorile care apar la bordul automobilului dumneavoastră si vor fi rezolvate de personalul nostru bine pregatit.

Vei putea vedea cum masina ta este reparată din camera noastră de asteptare echipată cu aer conditionat, iar personalul calificat iti va aduce la cunostintă toate reparatiile ce vor fi facute la masina ta.

La ce service de roti mergem?

Preferăm să mergem la un service specializat în anvelope și nu la o vulcanizare de colț de stradă pentru că nu deține aparatură profesională și de multe ori, nici personal calificat.

În București sunt puține locuri în care poți merge să iți faci o revizie completă a mașinii și să îți verifici în același timp și anvelopele. Cei la care apelăm cu încredere de fiecare dată sunt cei de la AUTO SOFT, mereu dispuși să ne ofere cele mai pertinente informații și servicii de calitate, într-un timp foarte scurt

De ce AUTO SOFT?

AUTO SOFT mereu ne-a surprins cu aparatură de top și cu o echipă foarte bine pregatită să ofere cele mai bune servicii de vulcanizare în oricare din cele patru service-uri din Bucuresti.
Poți beneficia de servicii de montare si demontare roți, geometrie și echilibrare anvelope, executate de o echipă calificată, rapidă și bine pregatită.

Recent au deschis cel de-al cincilea service din Bucuresti, în incinta supermarketului Auchan Titan și am fost cât de repede am putut să îl vizităm.

Așa cum ne așteptam, service-ul AUTO SOFT Titan dispune de echipamente profesionale și o echipă formată din oameni profesioniști și veseli ce oferă servicii de vulcanizare și mecanică de 5 stele.

AUTO SOFT Titan oferă servicii complete: vânzare anvelope, schimb anvelope, montaj anvelope, echilibrare și geometrie, încărcare cu freon, precum și servicii de mecanică.

Calitate si professionalism

Pentru că an de an așteptarile și standardele de calitate ale clienților au crescut, AUTO SOFT a dotat service-ul Titan cu aparatură tehnică modernă, de ultimă generație și și-a construit o echipă compusă din profesioniști pregătiți oricând să ofere consultanță în domeniul achiziției de anvelope precum și toate serviciile specifice unui service de roți.

AUTO SOFT Titan dispune si de o suprafață mare de lucru astfel încât să îți fie cât mai ușoară și confortabilă așteptarea.

Pe noi ne-au convins toate beneficiile pe care le promite noul punct de lucru AUTO SOFT Titan, fă-le și tu o vizită să te convingi.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter