Cadillac cauta succesul in lumea modei

Cadillac, care incearca sa isi creasca vanzarile, se asteapta la o promovare importanta din partea lumii modei in aceasta saptamana, odata cu aparitia catorva masini ale marcii alaturi de colectii vintage in numarul din iulie al revistei Bergdorf Goodman.

Povestea din revista va fi un tribut adus istoriei modei americane de la inceputul secolului 20, au declarat reprezentantii Cadillac. Revista Bergdorf Goodman, care a avut aceasta idee de sedinta foto, a spus ca este pentru prima data cand un partener care nu face parte din lumea modei este prezent intr-o poveste despre stil.

Cadillac a mai lucrat cu organizatia Bergdorf Goodman in trecut, iar cea mai recenta colaborare a fost cea in care a sponsorizat premiera documentarului "Imprastie-mi cenusa la Bergdorf", in cadrul Saptamanei Modei de anul trecut, a spus purtatorul de cuvant al Cadillac. “Cadillac isi dezvolta si extinde marca, lansand urmatoarea faza a unei misiuni pe termen lung in a ne recastiga locul la nivelul cel mai inalt al pietei mondiale de lux”, a scris intr-un mail purtatoarea de cuvant de la Cadillac, Jordana Strosberg.

“Bergdorf Goodman s-a potrivit foarte bine pentru ca moda si designul sunt teritorii familiare pentru arta si filozofia Cadillac”. Vehiculele Cadillac, modelul 30 din 1912, Le Mans din 1953 si conceptul 2011, Ciel, vor face parte din poveste.

Fotograful Arnaud Pyvk a folosit piese de designeri celebri, cum ar fi Michael Kors, Oscar de la Renta si Marc Jacobs. Povestea inspirata din lumea auto a fost fotografiata in locatiile istorice General Motors din Detroit, incluzand si Studioul de Creatie al GM, tunelul de vant de la centrul tehnic si centrul GM Heritage.

Editorialul care se intinde pe 24 de pagini va aparea in numarul din iunie. “Cadillac este partenerul perfect pentru Bergdorf Goodman - ambele sunt companii americane consacrate care reprezinta luxul si mostenirea Americii”, a declarat Mallory Andrews, vicepresedinte senior pentru vanzari promotionale, marketing si relatii publice de la Bergdorf Goodman.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter