Byton publica primele imagini din timpul testelor cu SUV-ul electric M-Byte

Byton publica primele imagini din timpul testelor cu SUV-ul electric M-Byte

Byton este un nume care inca nu spune prea multe in lumea auto, insa, in cazul in care nici voi nu stiti care este motivul pentru care vorbim despre ei, va anuntam ca producatorul chinez se pregateste sa lanseze un SUV electric. Noul model se va numi M-Byte si este programat sa intre in productia de serie la finalul acestui an. Pana atunci insa, M-Byte se regaseste acum intr-o sesiune intensa de teste pentru a se verifica daca totul este in regula si ce mai este nevoie de modificat. In aceste conditii, chinezii au publicat acum primele fotografii care ni-l infatiseaza pe M-Byte in timpul testelor!

Primele sesiuni de teste la care a fost supus M-Byte s-au desfasurat in regiunile friguroase ale Mongoliei. Insa, se pare ca cei de la Byton isi propun sa ajunga cu M-Byte si in Statele Unite ale Americii pentru inca o sesiune de teste. Asadar, pana acum nu putem fi siguri decat de faptul ca viitorul M-Byte nu are niciun fel de probleme in conditii de temperatura foarte scazuta! Ramane de vazut cum se va descurca SUV-ul electric al celor de la Byton si in testele urmatoare!

Conform informatiilor pe care le stim pana la acest moment, M-Byte va fi disponibil in doua versiuni. Mai exact, vorbim in primul rand despre o versiune cu roti motrice spate si cu o baterie cu o capacitate de 71 kWh, care ofera o autonomie de pana la 400 de kilometri. Apoi, mai avem o versiune care beneficiaza de aportul unui sistem de tractiune integrala si care se poate lauda cu un acumulator de 95 kWh, ceea ce inseamna ca vorbim despre o autonomie care poate ajunge pana la 520 de kilometri. Asa cum puteti observa, noul M-Byte promite foarte multe din punct de vedere al autonomiei!

Chiar daca inca nu sunt cunoscuti la nivel international, chinezii de la Byton dovedesc ca au planuri destul de serioase pentru viitorul apropiat. Astfel, se pare ca M-Byte nu este singurul model pe care chinezii vor sa il ofere la nivel global. In urma cu un an, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, chinezii de la Byton au expus si conceptul K-Byte, prototipul unui viitor sedan electric. Stim deja ca atat M-Byte, cat si K-Byte vor fi dezvoltate de cei de la Byton pe aceeasi platforma tehnica.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter