Conceptul Bugatti Type 103 incearca sa faca din Chiron un model mai interesant!

Bugatti Type 103 Concept

Bugatti Chiron este, fara indoiala, una dintre cele mai spectaculoase masini din lume. Motorul W16 cu patru turbine de 8,0 litri produce 1.479 de cai putere si un cuplu-forta de 1.600 de Nm, de ajuns pentru a intra in discutii in cursa pentru titlul de "cea mai tare hipermasina vreodata".

In timp ce specialistii de la Bugatti au lucrat mult la manevrabilitatea lui Chiron, in comparatie cu ceva mai sterilul Veyron, nu s-au aventurat prea mult la capitolul stilistica, optand pentru un update al aproximativ aceleiasi teme.

Ei bine, aceasta decizie ar putea fi o problema pentru unii dintre fanii marcii, mai ales daca ne apucam sa comparam masina cu unii dintre rivalii ei mai indrazneti, printre care si Koenigsegg Jesko.

Ceea ce ne bucura, insa, este ca cineva s-a gandit si la aceasta categorie, asa ca reprezentarea virtuala din imagini, semnata de Invisive, incearca, prin intermediul unui exterior ceva mai "dramatic", sa schimbe toate astea.

Conform designerului, idea din spatele lui Type 103, asa cum a fost botezat, a fost "plecarea de la o linie "C" clasica Bugatti si o adevarata joaca cu ea pana la obtinerea unor rezultate".

Continuarea a fost una simpla: "unirea cu restul liniilor si formelor masinii in asa fel incat caroseria sa fie putin dramatizata si sa-si schimbe proportiile si structura, dar nu atat de mult pentru a nu mai recunoaste marca franceza".

Ceea ce se observa imediat la aceasta interpretare digitala este imaginea mai agresiva a masinii, cu faruri mai mici si o grila frontala vizibil mai mare. In plus, pe partile laterale ne intalnim cu un nou design pentru portiere dar si cu o linie "C" care se incheie altfel.

Dupa parerea noastra, acest nou design nu functioneaza chiar perfect in ecuatia formei masinii. Dar asta e doar parerea noastra, voi ce credeti?...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Invisive

Newsletter