Bugatti refuza orice cereri pentru modele speciale

Intr-o perioada in care in multe industrii clientii dicteaza strategia unor companii de renume, Bugatti refuza sa mearga in aceasta directie si anunta ca nu accepta cererile speciale venite din partea clientilor.

Bugatti Centodieci

Anul 2019 este un an extrem de important pentru cei de la Bugatti, producatorul aniversand nu mai putin de 110 ani de la infiintare, ceea ce nu este deloc putin lucru. Bineinteles, un asemenea moment nu putea sa treaca fara a fi sarbatorit asa cum se cuvine. Si cum ar fi putut sa faca asta cei de la Bugatti daca nu prin lansarea unui model cu totul si cu totul special?! Ei bine, asa a aparut Centodieci, un hypercar care a fost inspirat din celebrul EB110.

Asa cum probabil ca stiti deja, Centodieci va fi asamblat intr-o editie limitata ce va cuprinde numai 10 exemplare. Pretul unui exemplar este la fel de special precum este si hypercarul, ajungand pana la 8 milioane de euro! Asta nu inseamna insa ca nu se gasesc cumparatori pentru asemenea modele, ba chiar din contra!

Drept pentru care va putem spune acum ca toate cele 10 modele si-au gasit deja clientii care au fost dispusi sa plateasca imediat suma ceruta de cei de la Bugatti! Odata cu finalizarea vanzarii celor 10 modele, reprezentantii Bugatti au tinut sa faca si cateva precizari cu privire la strategia pe care o are producatorul in momentul de fata!

Pierre Rommelfanger este directorul Bugatti pentru proiecte speciale, el vorbindu-ne acum si despre strategia si principiile pe care le respecta producatorul pe care il reprezinta la momentul actual. Astfel, Pierre Rommelfanger transmite ca Bugatti nu accepta cereri din partea clientilor pentru dezvoltarea unor exemplare unicat sau pentru editii speciale ale unor modele care au fost deja lansate.

Totodata, oficialul Bugatti sustine ca feedback-ul clientilor este foarte important pentru constructor, insa nu atat de important incat sa decida strategia si modelele care vor fi lansate in viitor. De asemenea, acelasi Pierre Rommelfanger transmite cu aceasta ocazie ca nu latura financiara este importanta in tot acest proces, Bugatti refuzand dezvoltarea unor modele speciale pentru anumiti clienti indiferent de pretul oferit de acestia!

Nu in cele din urma, oficialii Bugatii recunosc ca urmatorii ani vor fi destul de grei din acest punct de vedere. Si asta dintr-un motiv extrem de simplu, dupa hypercar-uri precum Divo si Centodieci, fiind destul de greu sa mentii ritmul de lansari de modele speciale!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CEA MAI SCUMPA PARCARE DE MASINI DIN LUME
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter