Al doilea model din gama Bugatti ar putea fi electric

Articol scris de Adi S., in data de 22 Mai 2019

Bugatti pregateste la ora actuala lansarea unui al doilea model in gama, seful constructorului oferindu-ne recent cateva informatii suplimentare despre acesta. Si, se pare ca nu vorbim despre orice fel de informatie, ci despre o stire cu adevarat interesanta, pe care ne-o da chiar Stephan Winkelmann, cel mai important om din cadrul structurii de conducere a celor de la Bugatti.

Asa cum probabil ca stiti deja, Winkelmann a ajuns la conducerea Bugatti la inceputul anului trecut, beneficiind de experienta la alte nume importante din lumea auto, precum Audi Sport sau chiar Lamborghini.

Ei bine, Stephan Winkelmann a venit la conducerea celor de la Bugatti cu planuri mari pentru viitor, ceea ce nu poate sa ne mire daca stam sa ne gandim ceva mai bine. Un prim pas la care se gandeste acum Winkelmann este legat de un al doilea model in gama, care se anunta din start a fi extrem de interesant.

Desi informatiile despre acest al doilea model nu sunt prea multe la numar la acest moment, se pare ca acum avem in sfarsit ceva palpabil despre care putem vorbi. Mai multe detalii vom afla, bineinteles, abia dupa ce Winkelmann va primi ok-ul pentru acest al doilea model din partea celor din cadrul structurii de conducere a Grupului Volkswagen.

Insa, intr-un interviu acordat recent unei reviste de specialitate, Winkelmann a vorbit si despre planurile pe care le are el personal in legatura cu acest al doilea model. Astfel, seful celor de la Bugatti spune in primul rand ca “exista o oportunitate pentru lansarea unui nou model”.

Iar acum vine si vestea cea mai interesanta pe care ne-o da Winkelmann, si anume ca “ar putea fi vorba despre un model electric”. In acest context, Winkelmann atrage atentia ca se va vorbi despre un model electric doar in cazul in care Bugatti se va asigura ca “va fi cel mai bun model electric din lume”.

Totodata, cel mai important om din cadrul conducerii Bugatti mai spune cu aceasta ocazie ca isi doreste un model care “sa fie diferit de Chiron”. Mai mult decat atat, acesta transmite ca isi doreste un “alt tip de masina care sa merite riscul unei investitii consistente”.

Desi pe piata au aparut mai multe informatii conform carora a fost luata in considerare varianta unui model Bugatti cu patru usi, in ultima perioada si-au facut aparitia si mai multe zvonuri care sustin ca Winkelmann ar fi atras de ideea lansarii unui SUV, ceea ce ar reprezenta o premiera pentru constructor.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Nimeni nu poate nega faptul ca Ferrari construieste unele dintre cele mai atractive masini din lume dar, daca ne intrebati pe noi, nici un model Ferrari modern nu arata atat...
de - 18 Iunie 2019
Mercedes-Benz sarbatoreste a 40-a aniversare a Clasei G cu o noua editie speciala "Stronger Than Time". Echipata cu pachetul stilistic AMG Line, editia speciala beneficiaza de bare mai sportive, noi...
de - 18 Iunie 2019
De la caroseria salbatica pana la cabina rafinata sau la performantele tehnice senzationale, Koenigsegg Jesko este una dintre cele mai dorite hipermasini din lume. Modelul a fost prezentat in martie,...
de - 18 Iunie 2019
Kia se pregateste pentru urmatoarea generatie a modelului crossover Sorento. Am apucat sa vedem deja, in teste, mai multe prototipuri, toate mai mult sau mai putin camuflate, pentru a ascunde...
de - 18 Iunie 2019

Cele mai noi anunturi

2400.00 EUR - 17 Iunie 2019
4700.00 EUR - 17 Iunie 2019
5500.00 EUR - 17 Iunie 2019
3100.00 EUR - 17 Iunie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare