Bugatti Chiron celebreaza unitatea cu numarul 100! Cine a comandat deja aceasta masina?

Bugatti Chiron Nr 100

In familia Bugatti este motiv de mare sarbatoare: unitatea Bugatti Chiron cu numarul 100 tocmai ce a fost produsa. Si pentru ca vorbim despre un numar rotund, cei de la Bugatti au avut nevoie de un eveniment ca sa marcheze aceasta reusita in materie de automobile.

Si nu numai evenimentul a fost unul de calitate, ci si modelul care a iesit pe portile fabricii: design-ul acestuia reuseste sa marcheze o perioada importanta pentru Bugatti si va ramane in istorie drept cel de-al 100-lea automobil care iese de pe linia de productie a celor de la Bugatti.

Masina nu este doar de prezentare, caci si-a gasit client inca din prima clipa. Pretul? O nimica toata pentru clientul care se afla in Orientul Mijlociu si isi asteapta jucaria pentru a se putea bucura de finetea si de agilitatea cu care se misca. Si, totusi, sa va spun pretul ca sa nu va las in ceata legat de acest aspect: aproape 3 milioane de euro.

Am putea sa-l numim oare editie limitata? Oficialii nu-l prezinta asa, dar prin prisma culorii pe care o poarta cred ca i s-ar potrivi acest titlu: modelul Bugatti Chiron poarta o nuanta noua, unica, in premiera, Dark Blue Carbon. Aceasta nuanta este mata, insa ii ofera lui Bugatti Chiron cu numarul 100 o atitudine foarte misterioasa si foarte agresiva.

Atitudinea misterioasa si agresiva este completata de jantele vopsite in Mink Black, iar liniile de pe caroserie sunt finisate in nuanta Italian Red. Ai spune ca este un hipercar batmobil si ca astepti sa coboare Batman pe o franghie, sa se urce la volanul acestei masini si sa plece in misiunile sale de a face bine in lume. Insa Batman lipseste din peisaj, iar necumintenia lui Bugatti Chiron cu numarul 100 ramane destul de apasatoare.

Aceasta necumintenie este specifica hipercarului despre care vorbim, mai ales ca sub capota ascunde un motor de 1500 de cai putere care dezvolta un cuplu-forta de 1600 Nm. Propulsorul are o capacitate de 8.0 litri si este cvadri-turbo. Suta de kilometri poate sa fie atinsa intr-un timp de 2.5 secunde, iar viteza maxima este limitata la 450 de km/h.

Cati dintre voi si-ar dori o asemenea masina? Banuiesc ca foarte multi posesori de permis vor ca atunci cand se urca la volan sa simta aroma unui automobil puternic care reuseste suta intr-o clipita si scoate un sunet demential.

Ei bine, putem sa ne dorim… insa modelul acesta ajunge la clientul din Orientul Mijlociu…

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CARE SUNT MASINILE CU CELE MAI MARI GARANTII?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter