BMW ne arata primele poze cu noul X7! Testele finale au inceput!

BMW X7 Pre Productie

BMW a dat publicitatii un nou comunicat de presa in care ne anunta un eveniment pe care il asteptam de ceva vreme: noul X7 a intrat in procesul de pre-productie.

Ce inseamna asta pentru cumparatorii care de-abia asteapta acest nou model sport al producatorului din Munchen? Nu foarte multe, in afara de faptul ca, in perioada urmatoare, vom vedea multe fotografii ale masinii, imbracata in camuflaj si testata pentru ca producatorul sa se asigure ca noile sale componente functioneaza corect si pe drumurile lumii.

Trecand peste aceasta introducere, trebuie sa ne amintim ca noul model de top al marcii BMW are la baza, in materie de design, versiunea concept X7 prezentata anul acesta la Frankfurt Motor Show. Rasfoind prin fotografiile masinii in faza de pre-productie, pe linia de asamblare, ne putem chiar da seama ca noua gripa frontala de pe concept poate fi intalnita si pe versiunea de serie si ca nu lipsesc noile faruri LED foarte inguste.

Citeste si: BMW X6 (F86) M cu kit 3D Design: masina care poate intra oricand in competitie cu Lamborghini Urus

La fel de usor de observat este si faptul ca, din fericire, partea frontala a scapat de cateva dintre elementele de pe concept, pastrand, in mare parte, o imagine ceva mai conservatoare. Chiar si asa, noua silueta a lui X7 ramane extrem de sexy.

Asa cum ne-am asteptat, producatorul nu a oferit nici un fel de detaliu despre noul model insa, din fotografii, ne putem imagina un propulsor V8 sub capota, dar si un nou acoperis panoramic, care-l inlocuieste pe cel oarecum amuzant din sticla de pe versiunea concept.

Noul model BMW este asamblat la fabrica producatorului german din Spartanburg, Carolina de Sud, si imparte linia de asamblare cu fratii sai mai mici, X5 si X6. Sa nu uitam, de asemenea, ca si versiunile X3 si X4 sunt construite in aceeasi locatie.

Modelul concept X7 s-a bucurat de recenzii amestecate in momentul prezentarii, mai ales la capitolul stil, asa ca va fi interesant sa vedem daca inginerii de la BMW vor face schimbari importante la produsul final in urmatoarele 12 luni de testare.

In afara acestor fotografii de pe liniile de asamblare, toate masinile testate in faza de pre-productie au fost camuflate pentru a ascunde forma lor finala, lucru care poate inseamna ca nici una dintre caracteristicile lor stilistice nu este definitiva.

Suntem siguri ca vom afla mai multe informatii pe masura ce productia diferitelor versiuni ale noului model va intra pe linia dreapta, lucru ce se va intampla, cel mai curand, spre finalul anului 2018.

Te-ar mai putea interesa:

Preturile BMW X2 in Romania! Iata cat costa noul SUV al nemtilor!

BMW pregateste un Competition Package pentru noua generatie M5 (F90)

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: BMW

Newsletter