BMW X7 Pick-up: ne-am putea distra cu aceasta versiune!

Inca din primele luni ale lui 2018 ne tot gandim cu optimism ca cei de la BMW ar putea intra serios in segmentul pickup. Ei bine, si reprezentantii producatorului german din Australia si-au exprimat dorinta de a vedea o asemenea versiune ("ute", asa cum o numesc acolo), masina care ar putea intra in competitie directa cu recent lansatul Mercedes-Benz X-Class.

Daca luam in calcul faptul ca vanzarile camionetelor pe continentul australian ajung pana la 15 procente din total, parerea noastra este ca ideea ar putea fi una profitabila.

Cu toate acestea, chiar la inceputul lunii octombrie, BMW a reconfirmat ca nu are intentia sa intre pe piata internationala a modelelor pick-up, in primul rand pentru ca aceasta nu este destul de mare pentru a garanta castiguri comerciale serioase.

Conform oficialilor gigantului german, profitul oarecum sigur al unui model de gen poate fi adus de doar doua piete din lume: cea din Australia si, fara indoiala, cea din America de Nord.

Toate astea fiind spuse, probabilitatea unui pickup BMW pe piata este foarte aproape de 0. Asta nu inseamna, insa, ca nu ne putem imagina un model X7 pick-up, masina la volanul careia chiar ne-am putea distra.

Imaginea atasata acestui articol apartine aceluiasi artist plastic X-Tomi Design, un designer independent cu care ne intalnim destul de des si pe cars.ro. Nu negam faptul ca ideea este putin ciudata, dar toate proportiile acestui vehicul ne inspira incredere asa ca, de ce nu?

In plus, suntem de parere ca nu e nimic in neregula cu o camioneta premium de lux, propulsata de un motor V8, care, daca imprumuta platforma unui  BMW X7, va beneficia de un sasiu "body-on-frame".

Stim, de asemenea, ca sistemul xDrive BMW este unul dintre cele mai avansate sisteme de tractiune integrala de pe piata, dar suntem de parere ca nu va fi suficient pentru a transforma un astfel de pick-up intr-o masina off-road capabila, dar asta nu prea conteaza in acest moment.

Ramanem, deocamdata, cu aceste vise si cu sperantele ca producatorul german va face, pana la urma, pasul catre un model pick-up...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: X-Tomi

Newsletter