Vreti un BMW? Luati in calcul si aceasta versiune X7 cu pachet M Sport!

BMW X7 M Sport Package

Acum ca BMW ofera si un model SUV de marimea potrivita, daca acceptati aceasta idee inseamna ca sunteti de acord si cu elementele de lux cu care vine, pe o masina care se apropie de cel mai tare vehicul de pe piata.

Cu toate acestea, daca optati pentru pachetul M Sport, e posibil sa va simtiti putin mai bine, de vreme ce ofera noului X7 o imagine mai dinamica.

La asta contribuie si barele mai agresive, dar si finisajul negru al masinii, care-l inlocuieste pe cel obisnuit, cromat.

In acelasi timp, acest vehicul poate fi gasit la reprezentanta BMW din Abu Dhabi, in Orientul Mijlociu, asa ca cei interesati pot cumpara versiunea mai slab echipata xDrive40i, care pleaca de la 73.900 de dolari.

Pachetul M Sport inseamna si 4.350 de dolari suplimentari, in timp ce finisajele BMW Individual Fine Wood Ash Gran, cu accentele argintii foarte lucioase vizibile in cabina, va mai costa 1.080 de dolari.

Cat despre tapiterie, noua ni se pare ca ar fi vorba despre piele Tartufo Extended Merino care, pe X7, mai costa cel putin 1.000 de dolari suplimentari.

Versiunea BMW X7 xDrive40i este propulsata de un motor turbo TwinPower in sase cilindri de 3,0 litri, care produce 335 de cai si un cuplu-forta de 450 de Nm.

Asta inseamna ca, in linie dreapta, masina accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 5,8 secunde si poate atinge o viteza maxima de 245 de km/h. Asa cum puteti vedea, desi vorbim despre o masina care depaseste 2,4 tone, nu e chiar un vehicul lent.

Va sfatuim ca, pentru o experienta cat mai frumoasa la volan, sa optati pentru versiunea xDrive50i sau pentru mai recent anuntata X7 M50i, care este echipata cu un V8 turbo de 4,4 litri, motor ce produce 523 de cai putere si un cuplu-forta de 749 de Nm.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: BMW Abu Dhabi

Newsletter