BMW publica primul teaser cu Seria 8 Gran Coupe

BMW publica primul teaser cu Seria 8 Gran Coupe

In ultimele saptamani, pe piata auto au aparut mai multe zvonuri cu privire la o surpriza pe care ar pregati-o nemtii de la BMW. Mai exact, se vorbea despre o versiune de familie a lui Seria 8, care sa se alature versiunilor coupe si cabrio ale acestui model. Desi nu a existat nimic concret pe aceasta tema, la inceputul acestei saptamani ne-am trezit cu o surpriza importanta, informatia fiind confirmta de cei de la BMW. Nu exista inca nicio declaratie in acest sens, insa bavarezii au publicat o imagine teaser cu un model care se vrea a fi viitorul BMW Seria 8 Gran Coupe.

Aducerea pe piata a unui astfel de model este o veste importanta pentru noi toti, viitorul Seria 8 Gran Coupe anuntandu-se inca de acum a fi un model extrem de interesant. Asa cum spuneam, acesta se va alatura celorlalte doua versiuni ale lui Seria 8 de la ora actuala, coupe si cabrio. In aceste conditii, viitorul BMW Seria 8 Gran Coupe se anunta a fi viitoarea cea mai scumpa masina cu mai mult de doua usi din gama producatorului german, dupa Seria 7. Asadar, daca tot vorbim despre asemenea preturi, parca deja incepem sa avem asteptari si sa ne gandim din ce in ce mai intens la acest viitor model!

Asa cum spuneam si la inceput, cei de la BMW au confirmat practic acest zvon prin publicarea unei imagini teaser care ne infatiseaza viitorul model. Fie vorba intre noi, imaginea nu ne infatiseaza aproape deloc masina, insa este de ajuns pentru a ne da seama ca despre aceasta este vorba! Din pacate, fotografia publicata de cei de la BMW se vrea a fi inca misterioasa, lasand doar o mica parte din masina la vedere, asa cum puteti observa si voi! Totusi, cel mai probabil, noul model va prelua liniile cunoscute de pe modelul coupe atat in partea frontala, cat si in partea din spate.

Bineinteles, BMW Seria 8 Gran Coupe va veni si cu o diferenta importanta in comparatie cu modelul coupe, o diferenta care va fi observata la nivel de dimensiuni. Astfel, dimensiunile noului model vor fi ceva mai mari, in asa fel incat sa poata transporta confortabil nu mai putin de patru pasageri. Misiunea viitorului Seria 8 Gran Coupe nu va fi deloc una simpla, rivalii acestui model urmand sa fie Porsche Panamera si Mercedes-Benz CLS. Conform informatiilor aparute pana in prezent, noul BMW Seria 8 Gran Coupe va fi lansat oficial in luna iunie, in timp ce in showroom-uri va ajunge in aceasta toamna.

Videoclipul zilei
5 DOTARI AUTO PE CARE LE FOLOSIM GRESIT
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter