BMW publica primul teaser pentru noul Seria 2 Gran Coupe

BMW publica primul teaser pentru noul Seria 2 Gran Coupe

Despre BMW Seria 2 Gran Coupe se vorbeste inca din 2016, atunci cand au aparut primele detalii despre lansarea sa. La mai bine de doi ani de la acele vesti, presa de specialitate a relatat ca noul model a fost surprins in timpul unor teste desfasurate, bineinteles, sub camuflaj. Ei bine, acum avem parte si de o conformare oficiala din partea celor de la BMW cu privire la acest model. Constructorul german a publicat un teaser pe retelele sociale pe care activeaza, insotit de mesajul urmator: “Urmeaza ceva nou. Sportiv, elegant, extravagant. Noul BMW Seria 2 Gran Coupe”.

Asa cum probabil ca va amintiti deja, presa britanica a publicat in urma cu aproape o luna o serie de detalii interesante cu privire la acest nou Seria 2 Gran Coupe pregatit de germanii de la BMW. Aflam la acea vreme ca noul model are la baza arhitectura UKL si ca va fi pozitional ca dimensiuni intre viitorul Seria 1 si actualul Seria 3. De asemenea, conform jurnalistilor britanici, noile modele promiteau un spatiu ceva mai generos pentru pasagerii din spate. Acest lucru ar fi posibil gratie ampatamentului ceva mai mare in comparatie cu cel pe care il stim de la Seria 1.

Nici despre sistemul de propulsie nu stim foarte multe date oficiale in acest moment, avand in fata mai multe supozitii si zvonuri decat stiri oficiale. Astfel, noul Seria 2 Gran Coupe ar urma sa fie disponibil atat cu motoare pe benzina, cat si cu unitati diesel. De asemenea, nu este exclusa aparitia unei versiuni care fie echipata cu un sistem plug-in hybrid derivat din cel al actualului Seria 2 Active Tourer. Totodata, tot din punct de vedere tehnic, clientii vor putea opta atat pentru o cutie de viteze manuala cu sase trepte, cat si pentru una automata cu opt trepte.

Asadar, avem destule informatii interesante despre acest BMW Seria 2 Gran Coupe astfel incat sa il asteptam cu mare interes si entuziasm. Asa cum stim deja, BMW a conformat deja ca noul Seria 2 Gran Coupe va fi disponibil pe piata incepand cu primavara anului urmator. Noul teaser publicat acum de constructorul bavarez scoate in evidenta atat plafonul plonjat al modelului, cat si semnatura stopurilor. In orice caz, la prima vedere, pare ca vom avea de-a face cu un model extrem de interesant, care va reusi sa atraga usor atentia asupra sa. In aceste conditii, nu avem ce face in afara de a astepta pana la momentul lansarii!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter