BMW Seria 5, limuzina suprema

BMW si-a pastrat titlu de Producatorul anului in 2013 al publicatii Fleet. In acelasi timp, modelele din seriile 3 si 5 au castigat marile premii, iar lista distinctiilor pare deschis in continuare pentru BMW.

Titlul pentru flote este acordat anual acelor constructori, companii de service sau indivizi care, in opinia membrilor juriului ating nivelul de excelenta in domeniul lor. Competitia este deschisa tuturor producatorilor, iar jurizarea se face combinand parerile echipei editoriale a publicatiei “Fleet World” si datele furnizate de cele mai mari companii de leasing.

“Produse de exceptie, cu emisii reduse de noxe, intelegerea nevoilor pietei, dorinta de a rezolva rapid problemele clientilor si echipa daruita, toate acestea fac, in mod evident, din BMW producatorul anului”, a declarat editorul “Fleet World”, Steve Moory.

In acelasi timp, BMW seria 5 a fost incoronat cu titlul de cea mai buna limuzina a anului. In ciuda competitiei foarte stranse, membrii juriului spun ca modelele din seria 5 reprezinta acum standardul pentru celelalte marci, prin imbinarea perfecta a dotarilor, comfortului, a luxului, a motoarelor puternice, dar eficiente, a costurilor mici de intretinere si a valorii ridicate la revanzare.

BMW seria 5 si-a consolidate pozitia de lider al clasei sale si din cauza motoarelor care indeplinesc standardele Euro6. Acest model, aflat la a sasea generatie, este cel mai de success din istoria sa de 41 de ani. S-au vandut mai bine de un million de unitati in doar trei ani. In 2012, doar in Marea Britanie, s-au vandut aproape 16 mii de masini BMW seria 5.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter