BMW Seria 4 Coupe iese pe piata

Noul BMW seria 4 Coupe 2014, succesorul oficial al seriei 3 Coupe, s-a aratat in sfarsit la fata. Potrivit constructorului bavarez, seria 4 este intrarea intr-o noua era pentru Coupe si se diferentiaza de vechea serie printr-un design cu totul schimbat, dar si prin inovatii tehnologice. BMW seria 4 este mai lat si are un ampatament mai mare fata de seria 3 Coupe, dar daca il privesti din fata, noua masina seamana cu sedanul de la seria 3, F30.

Un nou element de design la seria 4 Coupe sunt gurile de aerisire a motorului, care au fost pozitionate in spatele rotilor din fata, pentru a reduce frecarea cu aerul. Interiorul a fost schimbat si el, fiind o combinatie de sport si exclusivism.

Comenzile au fost aranjate cu mare grija, cat mai ergonomic, fiind orientate catre sofer, ca acesta sa aiba acces cat mai usor la tot ceea ce ofera seria 4 Coupe. In spate, gasim scaune bine conturate, care subliniaza caracterul sportiv al masinii. Ca si seria 3, noul BMW este disponibil in trei variante de echipare: Sport Line, Modern Line si Luxury Line. Evident, exista si o varianta speciala, M Sport.

Noua serie 4 Coupe vine cu un sasiu sofisticat, o directie electrica care nu este influentata de cuplul motorului si greutate redusa, distribuita perfect egal.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter