BMW Seria 3 Sedan nu se va mai produce in Africa de Sud! Unde se muta si cine ii va lua locul?

BMW Seria 3 Sedan

In cadrul companiei BMW se produc cateva schimbari demne de luat in considerare. Daca in urma cu cateva saptamani anuntau ca vor opri productia lui BMW M3 (F80) in cateva luni, acum vin cu o noua informatie despre un alt model. Acestia anuntau pe atunci ca testele WLTP ii obliga sa stopeze constructia frumosului model si ca il vor rescoate pe piata dupa ce vor monta filtre de particule Otto pe toata seria, astfel incat sa fie pusi la punct cu noile reguli.

Iata ca dupa aceste afirmatii, BMW vine cu cateva noutati, de data aceasta neavand la baze motive ca pentru BMW M3 F80. Ci… poate unul si mai important care o sa bucure imediat dupa ce o sa creeze destui nervi printre pasionati.

BMW ia o decizie radicala care ii va supara pe fanii marcii, desi supararea va fi de scurta durata pentru ca decizia va fi inlocuita de o alta si mai buna.

Productia modelului BMW Seria 3 Sedan va fi stopata in uzina Rosslyn din Africa de Sud. Pentru o buna perioada de timp, aici se va fabrica noul BMW X3.

Chiar daca BMW Seria 3 Sedan a iesit pe portile fabricii din Africa de Sud de mai bine de 35 de ani, zilele acestea nemtii au declarat ca modelul nu va mai fi produs in acest loc, lasandu-i spatiu lui X3 sa se dezvolte si sa plece spre clienti.

Ca sa-ntelegi mai bine ce inseamna BMW Seria 3 Sedan pentru fabrica Rosslyn din Africa de Sud, trebuie sa stiti ca de aici au iesit peste 1.1 milioane de unitati produse de-a lungul celor 35 de ani. Asta inseamna cam cinci generatii diferite.

Din toamna anului 2018, Sedanul bine vandut al nemtilor va fi inlocuit cu X3. Spun din toamna pentru ca noul X3 se va face cunoscut mai bine in cadrul Salonului Auto de la Paris 2018.

Insa BMW Seria 3 Sedan nu se opreste aici, constructia automobilului fiind mutata in uzina din San Luis Potosí, Mexic.

Acest model marca BMW are o multime de competitori in industria auto, insa reuseste de fiecare data sa faca fata cu brio si sa vina cu noutati care sa ne pastreze interesul. Daca vi se pare interesanta aceasta masina si credeti ca ar putea sa fie urmatoarea pe lista voastra, trebuie sa stiti ca pretul pentru Romania este de 32.547 euro.

Asteptam cu nerbadare sa aflam cum se va descurca uzina Rosslyn cu noul X3 si ce vanzari vor inregistra nemtii pentru acest nou model din gama. Vorbim, totusi, despre un SUV asa ca nu ar trebui sa intampine obstacole avand in vedere ca noua moda este SUV-ul.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter