Noua generatie BMW Seria 3 (G20) aduce un propulsor hibrid mult mai performant si o autonomie mai mare

2018 BMW Seria 3 330e

BMW  ne-a surprins la Salonul Auto de la Geneva 2018 si o va face din nou odata ce ne anunta ca vine in intampinarea clientilor cu o noua generatie de Seria 3. Oficialii spun ca Seria 3 de generatie noua o sa apara de-a lungul anului 2018, iar din punct de vedere estetic va primi cateva elemente noi.

Design-ul noii generatii BMW Seria 3 (G20) inseamna o grila frontala modificata, restilizare la nivelul blocurilor optice si spoilere fata si spate de dimensiuni ceva mai mari.

Cea mai importanta din constructia noii generatii BMW Seria 3 este platforma ce sta la baza intregului automobil: CLAR (Cluster Architecture). Noua arhitectura a masinii le da voie constructorilor sa foloseasca materiale ceva mai usoare in constructie astfel incat sa duca noul Seria 3 la o greutate cu 80 de kilograme mai usoara decat versiunea pe care multi dintre voi o conduc deja.

Chiar daca noul BMW Seria 3 o sa aiba la baza motorizare pe benzina sau diesel cu propulsoare de trei, patru sau sase cilindri, nemtii nu exclud varianta unui propulsor hibrid care este deja in teste pentru a se asigura ca totul functioneaza in parametri normali.

Daca tehnologia avanseaza si constructorii de automobile migreaza cat mai mult spre bateriile electrice pentru a da viata masinilor lor, BMW afirma ca fanii mai au de asteptat pana in 2020 pentru a putea conduce un automobil full electric construit in uzinele lor.

BMW Seria 3 care poate fi comandat in prezent in varianta hibrida are un motor pe benzina cu o capacitate de 2.0 litri si reuseste sa dezvolte 184 de cai putere, alaturi de un motor electric ce dezvolta 88 de cai putere. Versiunea Seria 3 330e ofera in total 252 de cai putere, iar autonomia in modul electric ofera o distanta de 40 de kilometri ce poate fi parcursa. Desigur, chiar daca nu este suficient de mult, asa cum ar putea sa ofere alte marci auto, BMW lucreaza la constructia unui automobil complet electric care sa satisfaca si pretentiosii din aceasta zona.

Noul Seria 3 hibrid va avea o putere ceva mai mare a bateriei, asta insemnand ca autonomia pe care o va oferi noua generatie BMW Seria 3 va fi ceva mai mare atunci cand alegem sa utilizam modul propulsorului complet electric.

Nu uitati: design nou, propulsoare diesel, pe benzina, dar si un hibrid mult mai performant si eficient, toate acesta sub caroseria impunatoare a unui nou Seria 3 care este gata sa apara anul acesta.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter