BMW publica noi teasere cu noua generatie Seria 1

Articol scris de Adi S., in data de 19 Mai 2019

Noua generatie BMW Seria 1 este foarte aproape de lansare, iar producatorul german face ultimele pregatiri in acest sens la ora actuala. Livrarile noilor modele BMW Seria 1 sunt programate sa inceapa spre sfarsitul acestui an.

Pana atunci insa, nu avem nimic altceva de facut in afara de a sta cu ochii pe cei de la BMW. Si spunem asta in contextul in care germanii ne ofera din ce in ce mai multe informatii in legatura cu surprizele pe care ni le-au pregatit pentru aceste modele ale generatiei noi Seria 1. Asadar, haideti sa descoperim impreuna toate noutatile pe care le stim la acest moment!

Germanii de la BMW au publicat recent un teaser cu blocurile optice ale noii generatii Seria 1, dar si o imagine cu instrumentarul de bord al acestuia. De asemenea, teaser-ul despre care vorbim ne scoate in evidenta si partea frontala a noilor modele, nu numai blocurile optice.

Totusi, trebuie sa spunem ca avem de-a face cu niste imagini sub camuflaj, realizate de cei de la BMW in timpul procesului de pre-productie. De asemenea, nu putem sa spunem nici ca avem cum sa observam niste schimbari majore, mai ales in conditiile in care cei de la BMW ne-au obisnuit deja cu imagini sub camuflat ce ne infatiseaza acest Seria 1 de generatie noua, ultimele imagini de acest gen fiind publicate la finele lunii martie.

Insa, mai important decat imaginile care ne arata partea frontala a noilor modele Seria 1 este faptul ca cei de la BMW au decis sa ne arate de aceasta data si o fotografie cu interiorul modelelor care urmeaza sa se lanseze cat de curand. In primul rand, cu ajutorul acestei imagini, putem vedea volanul noilor modele, care, fie vorba intre noi, nu a fost modificat prea mult. De asemenea, mai putem observa si instrumentarul de bord complet digital cu care au fost dotatele modelele Seria 1 de generatie noua.

Amintindu-ne si de informatiile care au fost facut publice in trecut, mai putem spune despre noua generatie Seria 1 ca va fi construita pe o arhitectura cu roti motrice fata, ceea ce inseamna ca va beneficia de un spatiu ceva mai generos pentru pasageri. De asemenea, mai stim deja ca modelul compact va fi disponibil si intr-o versiunea M135i xDrive, echipata cu o unitate cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 306 cai putere.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Inca de la momentul fondarii, in 1981, Gemballa s-a specializat in modificarea vehiculelor construite de alti producatori, in cea mai mare parte Porsche, asa ca si-a creat un nume ca...
de - 17 Iunie 2019
Campania de prezentare a primului model oficial BMW Seria 8 Gran Coupe a inceput la debutul lunii mai cu o confirmare, cea ca masina va fi lansata oficial in iunie. ...
de - 17 Iunie 2019
Rechemare globala in service din cauza unor probleme grave. Masina Anului 2019 in Europa și in lume are defectiuni la sistemul de franare si producatorul recheama in service toate unitatile...
de - 16 Iunie 2019
Volvo Cars si Uber au prezentat la mijlocul acestei saptamani un model dezvoltat impreuna in cadrul proiectului strategic dintre cele doua companii. Conform primelor informatii pe care le avem, este...
de - 14 Iunie 2019

Cele mai noi anunturi

2400.00 EUR - 17 Iunie 2019
4700.00 EUR - 17 Iunie 2019
5500.00 EUR - 17 Iunie 2019
3100.00 EUR - 17 Iunie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare