BMW ofera update-uri wireless gratuite pe anumite modele

BMW Wireless Update

Update-urile wireless de software nu sunt o noutate in industria auto, in special pentru producatori ca Tesla, asa ca nu a mirat pe nimeni ca BMW a anuntat, pana la urma, introducerea acestor servicii pe anumite modele din portofoliu.

Mai exact, vorbim despre masinile echipate cu sistemul de operare 7.0 al marcii care, conform anuntului oficial al producatorului bavarez, pot beneficia de caracteristicile de update wireless.

Nu e ceva foarte complicat, sistemul wireless facand exact acelasi lucru ca cel pe cablu, adica tinand sistemul la zi cu cele mai noi update-uri oferite de producator.

Primul astfel de update, deja disponibil pe modelele de care vorbeam, include si noul Asistent personal inteligent, "ale carui functii inteligente pot fi extinse acum automat si foarte convenabil prin update-urile wireless".

Printre update-urile disponibile in acest moment se mai numara imbunatatiri la cateva dintre sistemele de asistenta ale soferului, printre care cel de control al directiei de mers sau cel de protejare la coliziunile laterale.

In plus, si suntem absolut siguri ca veti fi incantati de asta, update-urile vor permite clientilor sa gaseasca, sa activeze si sa foloseasca functii noi, pe care le vor putea gasi in "magazinul online" BMW ConnectedDrive.

Update-urile wireless sunt disponibile pe modele ca noul X5, modelele din Seria 3 si Seria 8, toate dotate cu cel mai recent sistem de operare BMW 7.0 si, din fabrica, cu acest software wireless integrat.

Mai mult, gigantul german promite ca va "extinde si imbunatati regulat" aceste update-uri si ca va incerca evolutia constanta a aptitudinilor Asistentului personal inteligent. Bineinteles ca toate aceste update-uri vor fi gratuite.

Mai exista si alti producatori auto care ofera update-uri wireless, pe langa cei de la Tesla, printre care Opel, Audi, Volvo, Ford si altii. Update-urile multora dintre aceste companii, insa, nu sunt critice si se refera la sistemul de infotainment sau la aplicatii si functii ale acestuia.

Sa nu uitam, de asemenea, ca, in anumite situatii, aceste update-uri wireless pot contribui la imbunatatiri importante ale functiilor masinii. Cel mai bun exemplu este oferit de noile update-uri Autopilot 2 de la Tesla, care au venit si cu sistemul de stergatoare de parbriz automate.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: BMW

Newsletter