BMW lanseaza pagina Value Service in colaborare cu eBay

Pentru a marca doi de colaborare cu eBay, BMW vrea sa faca anumite schimbari pe piata, lansand pagina Value Service.

Noua pagina promoveaza preturile fixe pentru modelele BMW selectate, ceea ce le ofera clientilor modalitatea de a gasi preturi mai bune si servicii excelente cu BMW Dealers. Pagina arata preturile de service pentru Seria3, Seria5, modelul X5, incepand de la 139 de lire pentru E46 Engine Oil Service, care a fost accesat de mii de ori si care a ajutat consumatorii sa ajunga mai repede la dealerii BMW.

Acum doi ani, BMW a fost primul producator auto care a semnat un parteneriat cu eBay si care a deschis o platforma Direct Store, reusind astfel sa vanda produse noi cu preturi fixe direct pentru clienti.

Prin intermediul acestui magazin care atrage in medie 45.000 de vizitatori unici in fiecare luna, clientii pot cumpara si analiza mai mult de 6.000 de produse BMW originale.

Andy Wilde, Aftersales E-Commerce Manager la BMW Group UK,  a spus: "Acum doi ani ne-am implicat intr-un parteneriat interesant cu eBay pentru a le oferi clientilor nostri o experienta online care le-a permis sa cumpere produsele noastre mai usor.

Mediul pus la dispozitie de eBay ofera un acces perfect pentru clienti. Prin colaborarea stransa cu eBay, am putut optimiza dialogul cu clientii si le-am putut livra produsele direct la usa lor. Adaugarea noii pagini aduce oportunitatea ideala pentru informarea proprietarilor BMW de pe eBay cu privire la marile noastre oferte".

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter