Bmw lanseaza Competition Package pentru modelele M5 si M6

Sunt masini sport de inalta performanta, fiecare avand un caracter individual, insa toate au pretentia de a transforma caracteristicile de performanta superioara intr-o experienta de a conduce incomparabila.

Din iulie, BMW M GmbH va oferi Compeition Package ca optiune disponibila pentru patru dintre cele mai puternice modele ale sale. Compeition Package a fost conceput special pentru a imbunatatii performantele masinilor. Dar iata ce implica acest pachet: puterea motorului V8 de mare turatie este ridicata de la 11 kW la 423 kW/575 CP pentru modelele BMW M5, BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabriolet si BMW M6 Gran Coupe.

In acelasi timp, inginerii de la BMW M GmbH au solicitat modificari extensive ale sasiului. De semenea, impreuna cu sistemele de suspensie si amortizare, barele stabilizatoare au fost reglate mai bine. Astfel, garda la sol a noului M5 a fost micsorata cu 10 milimetri.

Cu Competition Package, modul M Dynamic al sistemului DSC (Dynamic Stability Control) este cu mult mai mult adaptat la caracteristicile de manevrabilitate sportiva. Pachetul include jante de 20 de inci din aliaj usor si un sistem de evacuare sport cu tevile de esapament duble cromate negre, care confera masinii un aspect inconfundabil.

Dinamica virajelor si elasticitatea sunt, de asemenea, imbunatatite- lucru vizibil in conducerea zilnica, dar evident pe pista de curse. Asa cum ne-a obisnuit, BMW isi continua seria de caracteristici la cel mai inalt nivel.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter