BMW prezinta noi informatii despre viitorul M8

BMW prezinta noi informatii despre viitorul M8

Anul 2019 este un an interesant atunci cand ne referim la planurile celor de la BMW, producatorul german urmand sa lanseze in acest an noul M8 in versiuni Coupe si Cabrio. Asa cum probabil ca va amintiti deja, am putut vedea primele imagini cu viitorul BMW M8 la finele anului trecut, atunci cand au fost publicate mai multe fotografii surprinse in timpul testelor. Ei bine, a trecut deja ceva timp de la acel moment, drept pentru care oficialii BMW au considerat ca a venit momentul pentru a aduce in prim plan cateva noi informatii despre noile modele M8 care urmeaza sa fie prezentate in cursul acestui an. Haideti sa descoperim impreuna care sunt surprizele pe care ni le-au pregatit acestia!

Bineinteles, acestea nu sunt toate noutatile cu care ne vor fi prezentate noile modele M8, insa nu strica sa ne facem inca de acum o parere legata de directia spre care se indreapta cei de la BMW! Spre exemplu, aflam cu aceasta ocazie ca viitorul BMW M8 va permite personalizarea setarilor pentru frane si alegerea unui mod de condus special, numit M Mode. Acest mod va permite activarea si dezactivarea rapida a sistemelor de asistenta. Noua functie de personalizare a setarilor pentru frane va fi inclusa in meniul de Setup pentru prima oara.

In aceste conditii, soferii vor avea posibilitatea de a modifica presiunea aplicata pedalei de frana pentru a incetini masina prin selectarea uneia dintre cele doua optiuni disponibile. Mai exact, este vorba despre optiunea Comfort, care aduce cu sine o aplicare ceva mai lenta a franei, respectiv despre optiunea Sport, care va genera o reactie imediata si directa la apasarea pedalei. Fara discutie, optiunea Sport ii va impresiona pe cei care isi doresc ceva mai multa aventura la volanul viitoarelor modele BMW M8!

Asa cum spuneam si mai devreme, a doua surpriza pregatita de cei de la BMW pentru noile modele M8 este reprezentata de noul mod M Mode. Practic, este vorba despre un nou buton numit M Mode integrat in consola centrala, care va permite modificarea unor parametri cu privire la sistemele de siguranta. In aceste conditii, M Mode va lasa soferul sa activeze modurile de condus Road si Sport. De asemenea, versiunile BMW M8 Competition Coupe si BMW M8 Competition Convertible vor fi dotate si cu un mod de condus Track, care este destinat circuitului. Daca setarea Road permite tuturor sistemelor de asistenta sa ramane active, modul Sport va permite dezactivarea tuturor sistemelor de asistenta pentru frane si directie. Totusi, vor exista si doua exceptii - Evasion Assistant, respectiv Collision Warning cu functie de franare.

Newsletter

Whatsapp