BMW Concept X5 eDrive, SUV-ul cu un consum de 3,8 l/100 km

BMW merge la Salonul Auto din Frankfurt cu trei modele electrice, i3, i8 si Concept5 eDrive. Aceasta din urma este o versiune hibrida a noului model X5.

Noul SUV va avea un motor cu patru cilindri in linie bi-turbo, care va fi ajutat de unul electric de 95 de cai putere. Evident, va avea si baterii de litiu-ion. Masina nemteasca are un sistem hibrid nou, care, in acest moment este testat. El ii permite automobilului sa ruleze 30 de kilometri in modul electric si sa atinga o viteza maxima de 120 km/h.

Producatorul bavarez se lauda cu un consum de doar 3,8 l/100 km si emisii de dioxid de carbon mai mici de 90 de grame/kilometru. Cel care conduce Concept5 eDrive poate alege intre trei moduri de rulare: hibrid, pure electric si save battery.

La capitolul design, in comparatie cu un X5 standard, Concept5 vine cu un set special de jante din aliaj, bare longitudinale pe plafon si mai multe dungi albastre. Deocamdata, nu se stie daca masina va intra in productia de serie, dar unele surse dau asigurari ca acest lucru se va intampla in curand.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter