Bentley publica primele teasere cu viitorul Flying Spur

Bentley publica primele teasere cu viitorul Flying Spur


Este stiut deja faptul ca cei de la Bentley au anuntat ca pregatesc o noua generatie a modelului Flying Spur. Ei bine, se pare ca lucrurile merg in directia cea buna, noile modele fiind deja in teste la ora actuala. Conform informatiilor, producatorul britanic a organizat o serie de teste pentru noile modele, desfasurata in conditii de iarna. Acum, cei de la Bentley au publicat primele teasere oficiale cu noul Flying Spur, promitand ca pe parcursul acestui an vor fi dezvaluite toate detaliile de interes pentru pasionatii auto. Pana atunci insa, haideti sa vedem care sunt surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la Bentley!

In primul rand, trebuie sa stim ca noul Flying Spur urmeaza sa preia o mare parte dintre elementele de design cu care am facut deja cunostinta atunci cand ne-a fost prezentat Continental GT. In schimb, informatiile disponibila la acest moment indica faptul ca interiorul noilor modele Flying Spur va fi echipat cu o serie consistenta de tehnologii moderne, tehnologii demne sa apara pe un asemenea model al celor de la Bentley. Totusi, nu stim nimic concret la acest moment cu privire la tehnologiile cu care vor fi echipate noile modele Flying Spur, drept pentru care nu avem cum sa va dam foarte multe detalii in acest sens.

Asa cum am mentionat si in randurile anterioare, cei de la Bentley au admis faptul ca noile modele Flying Spur vor fi prezentate pe parcursul acestui an. Insa, pana la acest moment, nu stim nici macar o perioada la care s-au gandit britanicii pentru acest eveniment, ceea ce ne face sa nu inaintam niciun fel de speculatii in acest sens. Pana la prezentarea oficiala, cei de la Bentley au ales sa prezinta doua imagini teaser oficiale si un scurt filmulet video care prezinta sigla specifica acestui model. Din pacate, detaliile care pot fi observate le puteti vedea si voi in aceste imagini, teaserele dovedind ca cei de la Bentley nu isi propun deloc sa fie prea dornici de aceasta data!

Conform zvonurilor de pe piata, viitorul Flying Spur urmeaza sa fie echipat inclusiv cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, sistem disponibil la ora actuala pe modele precum Bentayga sau Porsche Panamera E-Hybrid. Mai exact, vorbim despre un sistem format dintr-o unitate electrica, alaturi de care sta un motor V6 pe benzina, cu capacitate de 2.9 litri. De asemenea, se pare ca cei de la Bentley vor oferi si doua versiuni de motorizare clasice: un motor V8 de 4.0 litri, respectiv o unitate W12 de 6.0 litri.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter