Bentley publica primele imagini oficiale cu interiorul viitorului Flying Spur

Bentley publica primele imagini oficiale cu interiorul viitorului Flying Spur

Bentley a publicat in aceasta saptamana primele fotografii oficiale cu interiorul noului model Flying Spur, model care sa urmeaza sa fie lansat in acest an. Producatorul britanic pregateste la ora actuala, asadar, o noua generatie pentru Flying Spur.

Noile modele de generatie noua sunt supuse in aceasta perioada la o serie de teste in conditii de iarna si de temperaturi extreme. In acest context, se pare ca noile modele au fost surprinse si in cateva fotografii, pe marginea carora vom putea si noi sa vorbim in randurile urmatoare. Chiar daca nu avem inca foarte multe informatii la dispozitie, putem sa ne facem o parere avand la dispozitie aceste imagini!

In primul rand, stim deja ca modelele noii generatii Flying Spur urmeaza sa preia o mare parte dintre elementele de design pe care le stim deja de la modelele Continental GT. De asemenea, mai stim si ca cei de la Bentley ne vor propune pentru noile modele Flying Spur un interior care va beneficia de o serie de tehnologii moderne interesante. Din fericire, primele imagini oficiale cu interiorul noilor modele ne permit sa ne facem o parere asupra habitaclului pe care il vom vedea la aceste modele de generatie noua.

Vorbind despre habitaclu, trebuie sa spunem si ca cei de la Bentley ne promit o surpriza interesanta in acest sens, si anume aparitia “tapiteriei din piele tridimensionata”. Conform primelor informatii oferite de cei de la Bentley, este vorba despre o premiera in lumea auto, aceasta tapiterie din piele tridimensionata fiind creata de specialistii centrului din Crew a producatorului britanic de lux. De asemenea, asa cum spuneam si in randurile anterioare, interiorul noilor modele Flying Spur va impresiona prin tehnologiile moderne de care va beneficia odata cu aceasta noua generatie.

Din punct de vedere tehnic, viitorul Flying Spur este asteptat sa beneficieze de o versiune echipata cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, sistem pe care il stim deja disponibil pe SUV-ul Bentayga si Porsche Panamera E-Hybrid.

Mai exact, sistemul ne propune o unitate de motorizare electrica, careia i se alatura un propulsor V6 pe benzina, cu capacitate de 2.9 litri. Lasand la o parte aceasta versiune PHEV, cei de la Bentley ne vor oferi si doua versiuni care vor avea la baza sisteme de motorizare clasice. Astfel, clientii interesati vor putea opta fie pentru o unitate de motorizare V8, cu capacitate de 4.0 litri, fie pentru un agregat W12, cu capacitate de 6.0 litri.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter