Avem primele imagini oficiale cu noua generatie Skoda Octavia!

Noua Skoda Octavia va fi lansata oficial pe 11 noiembrie!

Am aflat ca Skoda vorbeste despre debutul unei noi generatii Octavia inainte de finalul acestui an, pe 11 noiembrie mai exact, iar acum am primit si cele mai noi imagini cu cea de-a patra generatie a modelului.

Daca ne uitam la ele cu atentie, ne dam seama ca noul Octavia arata, gratie detaliilor oarecum exagerate, cum sunt aripile masive sau lipsa manerelor portierelor, foarte bine.

Noile oglinzi laterale si stalpii de sustinere mai subtiri fac din imaginea digitala a noului Octavia o masina mult mai interesanta decat modelul real, pe care l-am putut vedea de cateva ori, scotand in evidenta un design destul de evoluat.

Am retinut, de asemenea, ca nu ne vom intalni cu aceleasi faruri si stopuri high-tech de pe modelul standard, dar spatiile si formele sunt destul de asemanatoare, iar acum stim ca masina va fi echipata cu lumini frontale LED matriciale.

Asa cum stiti si voi, Octavia este urmatorul model din gama producatorului din Cehia care va renunta la sigla corporate a marcii si va face loc, pe spate, literelor "SKODA", pe care le-am intalnit recent si pe noua generatie a modelului de top Superb.

Nu va lasati pacaliti de acoperisul de coupe al masinii, acesta nu va avea un corespondent in viata reala. Pana la urma, scopul modelului Octavia a fost, intotdeauna, maximizarea spatiului din cabina pentru o masina din clasa sa, asa ca ne indoim ca va avea un astfel de acoperis, care ar "fura" din acest spatiu.

Skoda nu ne-a oferit, inca, imagini din cabina, dar fotografiile spion pe care le-am vazut pana acum ne-au oferit ideea unor modificari drastice la bord, de vreme ce noua Octavia va folosi un sistem de infotainment sub forma de tableta, ca pe Scala.

Printre imbunatatiri, mai putem aminti de frana de mana electrica, de noul volan cu doua spite, de noul instrumentar de bord digital sau de noua consola centrala, pe care gurile de aer au fost amplasate ceva mai jos. E adevarat ca noua generatie Octavia este mult imbunatatita, dar stim cu siguranta ca ne vom intalni si cu elemente de pe versiunile mai vechi, mai ales pentru reducerea costurilor.

Mai multe despre si cu noua generatie Octavia vom afla chiar inainte de debutul sau oficial, 11 noiembrie, in Praga, mai ales ca stim ca Skoda ne va mai incanta si cu alte imagini.

In momentul lansarii, nu ne vom intalni doar cu noua generatie a modelului ci si cu o noua versiune break sau cu varianta plug-in hybrid iV. In plus, versiunea Scout si mai sportiva RS vor fi lansate oficial in 2020.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter