Automobile Bavaria a incheiat anul 2019 cu rezultate excelente in Romania

Automobile Bavaria a incheiat anul 2019 cu rezultate excelente in Romania

Anul 2019 a marcat implinirea a 25 de ani de prezenta a marcii germane BMW in Romania, prin Automobile Bavaria. Pe langa aceasta aniversare importanta, vorbim insa si despre rezultate extrem de bune in materie de vanzari.

Automobile Bavaria a inregistrat o crestere cu 18 procente a vanzarilor de automobile BMW in tara noastra, cu 3.147 de unitati livrate, noi si la mana a doua. BMW X5 a fost cel mai bine vandut model in 2019, cu 412 unitati livrate, acesta fiind urmat de modelele i3 si MINI Hatch.

Vanzarile de automobile rulate au ajuns la un nivel de aproape 1.400 de unitati, peste nivelul anului precedent. In aceste conditii, Automobile Bavaria rste lider de piata in reteaua dealerilor BMW autorizati in tara noastra.

Un alt punct important din anul 2019 face referire la succesul inregistrat de dealerul Opel din Targu Mures, MHS Motors, care a vandut in al doilea an de la deschiderea oficiala 195 de automobile noi.

In aceste conditii, vorbim despre o crestere cu 55% a vanzarilor, ceea ce este extrem de important. Impreuna cu toti dealerii Automobile Bavaria, acesta va fi sustinut de acum inainte si de o platforma de vanzari online, care va avea rolul de a impulsiona livrarile de masini din toate brand-urile reprezentate, prin digitalizare.

Daca vorbim despre serviciile de rent a car, oferite prin serviciul Bavaria Mobility, anul 2020 va aduce noi oferte pe piata. Spre exemplu, vom putea vorbi despre optiunea unor abonamente pe termen scurt sau lung, dedicate atat persoanelor fizice, cat si companiilor. Cu o flota de peste 100 de automobile, Bavaria Mobility a inregistrat o crestere cu 50% a cifrei de afaceri in 2019.

Cifrele arata bine si atunci cand ne uitam in directia Rolls-Royce Motor Cars, vanzarile din anul 2019 crescand cu 25%. La fel ca in intreaga lume, noul model Cullinan a fost extrem de apreciat si in tara noastra, vanzarile lui contribuind la aceasta crestere obtinuta in 2019.

Totodata, Rolls-Royce Motor Cars Bucuresti a inregistrat cifre extrem de bune si in ceea ce priveste operatiunile de service. De asemenea, nu trebuie sa uitam nici ca in anul 2019, Rolls-Royce Motor Cars Bucuresti a obtinut certificarea Rolls-Royce Master Technician pentru tehnicianul Gelu Voinea.

Bineinteles, cei de la Automobile Bavaria privesc cu optimism spre anul curent, acestia propunandu-si ca scop principal “consolidarea imaginii de brand in Romania, bazata pe cei 25 de ani de experienta cu marca BMW si nu numai”. De asemenea, acestia isi doresc si pastrarea trendului pozitiv al vanzarilor pentru toate brand-urile din portofoliu.

VIDEOCLIPUL ZILEI