Automobile Bavaria aduce in portofoliu marca Volkswagen Autovehicule Comerciale

Michael Schmidt, fondatorul Automobile Bavaria, cel mai mare dealer BMW, intra pe piata auto non-premium, si aduce in portofoliu modele Volkswagen Autovehicule Comerciale, informeaza Wall-street.ro.

"In anul 2017 vom adauga in portofoliul nostru marca Volkswagen – automobile comerciale, cu o reprezentanta in Brasov", anunta reprezentantii Automobile Bavaria Group.

Anul trecut, Michael Schmidt, a declarat pentru wall-street.ro ca vrea sa aiba in portofoliu masini mai accesibile, dar tot germane. "Am cumparat la Baia Mare un fost service Skoda, in insolventa. Vrem sa ne extindem. Ma gandesc sa intru in segmentul masinilor mai accesibile, sa am toata paleta, nu doar domeniul premium, desi acesta mi se pare mai stabil decat celalalt. Raman la marci germane, in ianuarie iau o decizie", a declarat Schmidt.

Business-ul din Germania a mers foarte bine anul trecut, a fost pentru prima data cand cifra de afaceri din Germania a depasit-o pe cea din Romania, 140 de milioane de euro fata de 120-130 de milioane euro.

Ponderea cea mai mare in Germania o au masinile second-hand, iar in Romania cele noi. Contributia la profit in Germania este service-ul si rezultatul din vanzarile de masini second-hand, spre deosebire de Romania unde sunt vanzarile de masini noi.

Citeste continuarea articolului pe Wall-street.ro!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter