Automobile Bavaria la 25 de ani de la debutul pe piata din Romania

Automobile Bavaria la 25 de ani de la debutul pe piata din Romania

Automobile Bavaria este, fara doar si poate, cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Est. Povestea de succes a acestora a inceput in Romania inca din 1994, ceea ce face din 2019 un an special pentru ei. In 2019 se implinesc nu mai putin de 25 de ani de activitate a celor de la Automobile Bavaria pe piata din tara noastra.

Si, asa cum ne arata cifrele, activitatea acestora in Romania este din ce in ce mai intensa! Anul 2018 le-a adus acestora o cifra de afaceri de peste 387 de milioane de euro si o crestere totala a vanzarilor de autovehicule noi de 14 procente fata de cifra inregistrata in anul precedent.

In 25 de ani de activitate pe piata din Romania, cei de la Automobile Bavaria se pot lauda cu peste 45.000 de vehicule vandute. De asemenea, peste 1.050.000 de clienti au vizitat de-a lungul acestor ani atelierele de service autorizate BMW, MINI si Rolls-Royce.

In anul 2018, Automobile Bavaria a inregistrat o crestere cu 8% a vanzarilor de automobile BMW, inregistrand 1.622 livrari, la care se adauga 206 de unitati MINI noi vandute. MHS Motors, noul dealer Opel din Targu Mures, a vandut in primul an de la deschiderea oficiala 121 de automobile noi, ceea ce nu este deloc putin.

Toate companiile din cadrul MHS Holding (Automobile Bavaria, MHS Truck & Bus, Schmidt Automobile, Schmidt Premium Cars, MHS Motors si Bavaria Mobility), au avut o evolutie pozitiva în 2018, cifra de afaceri totala insumand peste 387 millioane de euro.

Asa cum era de asteptat, cei de la Automobile Bavaria se asteapta la un nou an 2019 excelent din toate punctele de vedere. Obiectivul principal este acela de a se consolida pozitia de lider in cadrul retelei BMW din Romania, prin continuarea investitiilor in modernizare si implementarea celor mai noi standarde BMW la nivelul retelei de service-uri. De asemenea, urmeaza lansarea noilor modele BMW X7, BMW Seria 3, BMW Seria 7 pe piata din tara noastra.

La inceputul acestui an, Georg Pfeffer a fost numit in functia de CEO al Automobile Bavaria. Acesta are o experienta vasta in functii de conducere in domeniul auto, activand in sistem pentru mai bine de 25 de ani.

Pfeffer a lucrat pana in prezent in cadrul MHS Holdong, la conducerea dealerilor BMW din Germania si in cadrul Automobile Bavaria la mijlocul anilor 2000, chiar atunci cand a fost lansat showroom-ul BMW din Baneasa.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter