Autoklass Grup a anuntat ca a devenit partener oficial HYMER in Romania

Articol scris de Adi S., in data de 15 Aprilie 2019

Autoklass Grup a anuntat in cadrul unui eveniment organizat special la sucursala din Chitila inaugurarea unei noi divizii, si anume Autoklass KYMER. In aceste conditii, Autoklass devine partener oficial al celor de la HYMER, HYMERCAR, ERIBA, MOVERA si rent easy.

Daniel Grecu, director general al Autoklass, a facut primele declaratii pe acest subiect chiar in timpului evenimentului organizat special la Chitila, declarandu-se entuziasmat de acest parteneriat cu brandul HYMER. In numele grupului pe care il reprezinta, Daniel Grecu s-a declarat “onorat de devina membru al marii familii HYMER in Romania, alaturile de brandurile Mercedes-Benz, Smart si Honda.

Acelasi Daniel Grecu si-a continuat declaratiile prin a aminti ca alaturi de divizia eBike, grupul pe care il conduce se alatura unui concept pe care doreste sa il implementeze in cadrul companiei, si anume cel al mobilitatii alternative. In acest context, Daniel Grecu ii invita pe toti ceilalti colegi si parteneri sa ii fie alaturi pe acest nou drum, pe parcursul caruia toata lumea “va avea parte de mai mult timp de calitate impreuna cu familia si cu toti cei dragi si de un mod de viata sanatos”.

In continuare, Alexandru Bojinca a declarat ca „asocierea cu cei de la HYMER a venit in urma faptului ca au peste 60 de ani de traditie si inovatie in acest domeniu, sunt un nume in industria caravaning-ului si, nu in cele din urma, au un parteneriat strategic cu Daimler si ci renumitul producator de sasiuri AL-KO”. De asemenea, Alexandru Bojinca mai mentioneza ca se doreste “extinderea expertizei in comercializarea si acordarea serviciilor post-vanzare autovehiculelor din grupul Daimler.”

Rainer Moeslang, Area Sales Manager HYMER, s-a declarat la randul lui “incantat de faptul ca, alaturi de Autoklass, a fost inaugurat primul si singurul dealership HYMER, HYMERCAR si ERIBA din Romania”. De asemenea, acesta mentioneaza ca toti colegii lui considera ca “profilul companiei Autoklass se potriveste foarte bine brandului, directia de dezvoltare fiind din ce in ce mai aproape de Mercedes-Benz”.

La evenimentul special organizat la Autoklass Chitila a fost invitata si Dana Rogoz, una dintre vedetele locale posesoare de rulota ERIBA. Dana Rogoz se declara “indragostita iremediabil de tot ceea ce inseamna caravaning”, invitandu-ne pe toti sa incercam aceasta experienta “mai intai pentru un weekend, apoi pentru o saptamana si, apoi, poate pentru o viata intreaga, o viata care se va dovedi a fi plina de aventura si de frumos”.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Inceputul lunii iulie ne aducea din partea celor de la Audi primele fotografii si informatii in legatura cu noul S8. Asa cum probabil ca va amintiti, germanii ne vorbeau atunci...
de - 20 Iulie 2019
Suedezii de la Volvo traverseaza la ora actuala o perioada extrem de buna la toate capitolele, cifrele de vanzari obtinute demonstrandu-ne tuturor ca nordicii fac bine ceea ce fac. Modelele...
de - 20 Iulie 2019
Jumatatea anului reprezinta pentru multi constructori auto prilejul perfect pentru a se uita pe cifrele inregistrate in primele sase luni si pentru a trage niste concluzii mai mult sau mai...
de - 20 Iulie 2019
Mazda a publicat recent mai multe informatii cu privire la facelift-ul pregatit pentru Mazda2, acesta primind acum o serie de imbunatatiri destul de interesante. Producatorul nipon ne propune mai multe...
de - 19 Iulie 2019

Cele mai noi anunturi

Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare