Audi pregateste o versiune cross pentru viitoarea generatie A3

Audi A3

Conducerea Audi a ajuns recent la concluzia ca portofoliul constructorului are nevoie de cateva modele in plus, drept pentru care au fost cautate primele solutii in acest sens. Conform primelor informatii, peste numai trei ani, cei de la Audi ne vor prezenta o varianta cross a viitoarei generatii A3.

Desi nu avem prea multe informatii in acest moment in privinta acestei versiuni, ne putem imagina cu totii ca aceasta va primi o garda la sol ceva mai generoasa in comparatie cu versiunea standard. De asemenea, cel mai probabil, modelele cross vor primi si o serie de protectii suplimentare.

Bineinteles, vor exista si niste modificari la nivel de infatisare exterioara. Cel mai probabil, specialistii in design din cadrul producatorului german se vor gandi la niste elemente estetice care sa scoata in relief caracterul masculin al viitorului model. In orice caz, un astfel de model nu ar avea de ce sa nu arate bine in cazul in care va ajunge intr-adevar pe piata in cele din urma!

Aceasta noua versiune cross a lui A3 ar urma sa umple golul ramas la acest moment in gama intre modelele Q2 si Q3. Mai multe detalii vom afla insa cel mai probabil in perioada imediat urmatoare, pana in 2022 fiind inca destul timp!

Conform informatiilor de la aceasta ora, proiectul pentru aceasta versiune cross a lui A3 a fost botezat Cityhopper. In aceste conditii, este foarte putin probabil ca acest model sa primeasca denumirea Allroad, in conditiile in care cei de la Audi nu se gandesc la echiparea acestuia cu un sistem de tractiune integrala. Ce este cu adevarat interesant este ca modelul producatorului german ar urma sa se bucure de o oarecare exclusivitate in segment. Spunem asta deoarece nici cei de la Mercedes-Benz si nici cei de la BMW nu iau in calcul dezvoltarea unui model asemanator!

Asa cum probabil ca stiti deja, noua generatie a hatchback-ului A3 ne va fi prezentata de producatorul german cu niste dimensiuni ceva mai mari in comparatie cu versiunea prezenta la acest moment pe piata.

De asemenea, la baza noilor modele se va gasi o versiune imbunatatita a arhitecturii MQB. Mai stim deja ca in gama de motorizari se vor regasi acum atat sisteme micro-hibrid, cat si o noua varianta plug-in hybrid. Nu in ultimul rand, mai trebuie sa va spunem ca cei de la Audi se gandesc in continuare si la versiunile sportive ale acestui model, urmand ca S3 si RS3 sa fie disponibile pentru cei interesati de mai multa performanta si aventura la volan!

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter