Audi Sport publica prima fotografie teaser cu noile modele de performanta pregatite de lansare

Germanii de la Audi au publicat la inceputul acestei saptamani o fotografie teaser cu viitoarele modele la care lucreaza intens specialistii din cadrul diviziei de performanta Audi Sport.

Audi Sport Lansari 2019 Teaser

Asa cum stim deja cu totii, cei de la Audi Sport au pregatit o serie de surprize pentru noi toti, care ne vor fi dezvaluite pana la finalul acestui an.

Astfel, conform informatiilor pe care le-am primit chiar de la oficialii producatorului german, vom face cunostinta in aceasta a doua parte a anului curent cu nu mai putin de 6 modele noi din gama RS. Mai exact, este vorba despre RS4 Avant facelift, RS6 Avant, RS7 Sportback, RS Q3, RS Q3 Sportback, respectiv RS Q8.

Mai mult decat atat, directorul general al diviziei de performanta Audi RS, Oliver Hoffmann, a oferit presei cateva declaratii extrem de interesante cu privire la cateva planuri de viitor.

Astfel, Hoffmann a transmis fanilor ca in perioada urmatoare vor vedea cum portofoliul producatorului german va include si o serie de SUV-uri de performanta. Constructorul german confirma acum acest lucru prin publicarea unei imagini teaser, care ne arata mai explicit ceea ce a vrut sa ne transmita Hoffmann in urma cu ceva timp.

Audi RS Q8 va fi unul dintre cele mai reprezentative SUV-uri de performanta din cadrul portofoliului producatorului german. Conform primelor informatii, SUV-ul RS Q8 va folosi acelasi sistem hibrid de propulsie pe care il stim deja de la modelele Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.

Asa cum poate ca stiti deja, acest sistem de motorizare este capabil sa genereze nu mai putin de 680 de cai putere, avand la baza o unitate V8 cu capacitate de 4.0 litri, careia i se alatura o alta unitate electrica.

Mergem mai departe si avem modelele RS Q3 si RS Q3 Sportback, care vor completa gama de SUV-uri de performanta a celor de la Audi.

Din cate se pare pana la acest moment, ambele modele vor fi echipate sub capota cu o unitate de motorizare cu capacitate de 2.5 litri, cu cinci cilindri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 420 de cai putere. Toate cele trei modele mentionate in randurile anterioare ar urma sa fie prezentate in premiera chiar in aceasta toamna, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Si Audi RS7 Sportback ar urma sa fie lansat tot pana la finalul acestui an, bolidul urmand sa fie echipat cu un motor V8 de 4.0 litri, capabil sa genereze aproximativ 600 de cai putere. De asemenea, aceeasi unitate tehnica ar urma sa fie aleasa si pentru viitorul RS6 Avant. In cele din urma, RS4 Avant va fi cel mai probabil echipat cu acelasi motor V6 cu capacitate de 2.9 litri.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter