Audi RS Q7: asa arata viitorul modelelor ultraperformante Audi?

Audi RS Q7 sau cum vor arata modelele ultraperformante Audi in viitor?!

Atunci cand Audi a anuntat ca extinde oferta modelelor ultraperformante RS la un numar total de 6 vehicule, ne asteptam sa ne intalnim foarte curand cu o versiune performanta SUV a lui Q7.

Ei bine, desi Audi nu a lansat, pana acum, nici o imagine cu noul model, exista in lume un fan al marcii care si-a imaginat virtual masina, iar parerea noastra este ca se apropie foarte mult de ceea ce va fi noul RS Q7.

Sa ne amintim ca modelele Audi RS sunt cele mai rapide versiuni ale masinilor de lux de care sunt capabili inginerii marcii germane. In mod normal, finisajele RS erau rezervate, pana acum, modelelor sedan, break sau versiunilor mai mici SUV dar, datorita cresterii rapide a pietei, ne asteptam si la o varianta normala SUV cat de curand.

In acelasi timp, frumusetea produselor Audi RS sta si in fiabilitatea lor. Pe langa performantele suplimentare, masinile sunt mai bune la capitolul viteza si consum, asa ca sunt gandite pentru a fi conduse in fiecare zi.

Asta inseamna si ca noul si mult-asteptatul Audi RS Q7 va fi acelasi vehicul de incredere, care poate transporta o familie de pana la sapte membri, de aceasta data cu o viteza mai mare si o imbunatatire serioasa la capitolul performante.

Avand la baza celelalte oferte SUV performante ale marcilor care fac parte din Volkswagen Group, printre care Lamborghini, Porsche sau Bentley, ne asteptam ca noul RS Q7 sa fie echipat cu un V8 bi-turbo care va produce aproximativ 630 de cai putere.

Mai mult, acest puternic propulsor va fi ajutat, cel mai probabil, de o cutie de viteze automata in opt trepte, asemanatoare celor de pe modelele Lamborghini Urus sau Porsche Cayenne Turbo.

Pe de alta parte, pentru a se diferentia de fratii sai de la Porsche, Lamborghini sau Bentley, ne asteptam ca RS Q7 sa aiba un pret mai bun si sa se concentreze mai mult pe confort si mai putin pe performante. Strategia ar putea duce la scaderea pretului, dar si sa permita celor de la Volkswagen Group sa ofere mai multe modele SUV de lux.

In plus, cresterea numarului de modele Audi RS este un pas important in cresterea prezentei gamei RS. Iar imbunatatirea vanzarilor RS ii va ajuta pe cei de la Audi sa ofere mai multe vehicule performante si, in acelasi timp, cei indragostiti de SUV-uri vor avea oportunitatea de a experimenta frumusetea unui produs Audi RS.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI ENERVANTE PROBLEME LA MODELELE BMW
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter