Viitorul Audi Q4 e-tron va oferi 25 de stiluri diferite pentru semnatura farurilor

Clientii viitorului Audi Q4 e-tron vor avea la dispozitie nu mai putin de 25 de stiluri diferite pentru semnatura farurilor si stopurilor incepand cu anul urmator, atunci cand pre-comenzile pentru noul SUV vor debuta!

Viitorul Audi Q4 e-tron va putea fi personalizat la maximum

Optiunile de personalizare au devenit un avantaj din ce in ce mai important pentru clientii de pe piata auto in ultimii ani, nu putini fiind cei care isi doresc o masina “unica”, care sa aiba acel ceva care se potriveste perfect cu personalitatea soferului si care transmite ceva.

Tocmai din acest motiv, unii producatori auto incearca in ultimii ani sa ofere un numar tot mai mare de posibilitati de personalizare clientilor!

Conceptul Audi Q4 e-tron va primi o versiune de serie pana la sfarsitul anului viitor, constructorul german oferindu-ne deja unele detalii importante despre acest model.

Spre exemplu, Marc Lichte, directorul departamentului de design al celor de la Audi, a vorbit recent despre viitoarea versiune de serie a conceptului electric Q4 e-tron, oferindu-le clientilor interesati cateva vesti extrem de interesante. Aflam astfel ca viitorul Q4 e-tron va putea fi personalizat in detaliu de clienti in privinta sistemelor de iluminare.

Mai exact, aflam ca viitorii clienti ai electricului Q4 e-tron vor avea la dispozitie nu mai putin de 25 de stiluri diferite pentru faruri si stopuri, ceea ce nu este deloc de neglijat. Conform informatiilor pe care le-am primit de la oficialul celor de la Audi, acest grad ridicat de personalizare va fi posibil datorita noii tehnologii LED folosita de inginerii germani pentru Q4 e-tron.

Asadar, vorbim despre un avantaj important de care vor putea beneficia viitorii clienti ai versiunii de serie Q4 e-tron, nu putini fiind cei care isi doresc sa isi personalizeze la maximum masina pe care o conduc zi de zi!

Asa cum stiti deja, conceptul lui Audi Q4 e-tron a fost dezvaluit oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara acestui an. Conceptul este echipat din punct de vedere tehnic cu doua unitati de motorizare electrice.

Mai exact, unul este montat pe puntea fata si este capabil sa genereze 75 kW, adica echivalentul a 102 cai putere, in timp ce cel de-al doilea poate dezvolta 150 kW, adica echivalentul a 203 cai putere.

Vorbim, asadar, despre un sistem de propulsie care este capabil sa dezvolte nu mai putin de 305 cai putere, ceea ce nu este deloc putin. De asemenea, bolidul se mai poate lauda si cu o autonomie care va putea ajunge pana la 450 de kilometri!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
TOP 5 CELE MAI FIABILE MASINI JAPONEZE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter