Audi promite un Q4 diferentiat de toate celalalte modele din gama

Despre Audi Q4 am mai tot mentionat mai bine de un an si noi, avand in vedere ca modelul a fost confirmat de germani in primavara anului trecut. Vorbim despre un model care va intra in gama de SUV-uri a producatorului german, un model care promite destul de multe inca de acum. Asta si prin prisma ultimelor informatii pe care le-am aflat despre acest model.

Conform spuselor celor de la Audi, noul Q4 va reusi sa se diferentieze destul de tare de toate celelalte modele din gama. De asemenea, oficialii din cadrul Audi vorbesc despre acest model ca fiind mai mult decat o simpla versiune coupe a lui Q3. Asadar, avem tot dreptul sa ne asteptam la ceva interesant, nu-i asa?!

Declaratia in legatura cu faptul ca Q4 va fi ceva mai mult decat o simpla versiune coupe a lui Q3 ii apartine chiar lui Andreas Mindt, directorul de design exterior al celor de la Audi. DIn pacate, Mindt nu a facut publice si alte detalii cu privire la ceea ce va diferentia mai exact noul Q4 de Q3. Insa, ne putem astepta cel mai probabil la o serie de elemente de design exterior care vor reusi sa faca aceasta diferentiere.

Noile modele Q4 vor avea la baza platforma MQB, platforma utilizata si pentru modelele celei de-a doua generatii Q3. Bineinteles, acest Q4 este vazut deja drept un viitor model care va rivaliza pe piata cu modele precum BMW X2, Mercedes-Benz GLA sau chiar Range Rover Evoque.

Desi nu stim mai multe infromatii cu privire la acest Q4, ne putem gandi ca acesta se va baza pe conceptul TT Offroad, concept pe care il stim inca de ceva ani buni, acesta fiind prezentat in 2014 in cadrul Salonului Auto de la Beijing.

Desi nu exista inca niciun fel de informatii oficiale cu privire la datele tehnice ale viitorului Q4, zvonurile au inceput deja sa circule prin lumea auto. Daca este sa le dam crezare, v-am putea spune ca noul Q4 va fi echipat cu unitati diesel si pe benzina cu patru cilindri, cu capacitati de 1.5 si 2.0 litri.

De asemenea, vocile mai sustin ca va exista si o versiune de performanta RS Q4, care va fi echipata cu o unitate pe benzina, cu cinci cilincri si cu o capacitate de 2.5 litri, care va genera o putere de aproximativ 400 de cai. De asemenea, se mai vorbeste si despre o versiune plug-in hybird Audi Q4 e-tron, care va fi echipata cu un sistem hibrid de propulsie si care va avea o autonomie electrica de 50 de kilometri.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter