Audi, masina infidelilor

Audi are o criza de fidelitate. Mai bine zis, sotiile soferilor de Audi au o problema cu loialitatea acestora… Potrivit unui studiu realizat de un site britanic, posesorii de masini ale acestei marci sunt cei mai mari adulterini dintre toti.

Site-ul, IllicitEncounters.com, care se descrie drept liderul site-urilor de aventuri extraconjugale din Marea Britanie, sustine ca Audi a depasit cu mult BMW, fiind cea mai populara marca pentru 800.000 de utilizatori. 22% dintre ei conduc un Audi, in timp ce 14 procente se plimba la volanului unui BMW.

Pe locul trei se afla Mercedes-Benz, iar pe patru, Volkswagen. Volvo ocupa locul patru, fiind preferata, evident, pentru siguranta oferita. "Toate masinile din top reprezinta succesul, ambitia, standardele ridicate.

Asta inseamna ca aceia care le conduc nu se vor multumi cu putin nici intr-o relatie", sustine purtatorul de cuvant al site-ului. Pe de alta parte, sotiile celor care conduc un Hyundai pot sta linistite. Doar 2% dintre utilizatorii site-ului folosesc o masina produsa de acest constructor. Si mai prost stau la acest capitol marcile Peugeot, Renault, Rover si Skoda.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter